Aanmelding voor de praktijkopleiding en overgangsregeling theoretische eindtermen

AMSTERDAM - Aan trainees die zich na 1 september 2017 aanmelden voor de praktijkopleiding kunnen aanvullende eisen worden gesteld met betrekking tot de theoretische eindtermen. Dit staat in de kader-overgangsregeling eindtermen 2016 voor de theoretische opleidingen AA en RA van de CEA.

Deficiëntieregeling

De hiervoor geldende deficiëntieregeling zal binnenkort worden gepubliceerd. Deze regeling geldt niet voor trainees die zich vóór 1 september 2017 voor de praktijkopleiding aanmelden.    

Nieuwe trainees die willen starten zonder eventuele theoretische deficiënties kunnen zich tot 31 augustus 2017 aanmelden. De startdatum wordt dan 1 oktober 2017.

Overstapregeling

Eerder gestarte trainees bij de oude praktijkopleiding die willen overstappen naar de nieuwe opleiding kunnen tot 1 september 2017 gebruik maken van de overgangsregeling. Zij schrijven zich dan in voor de richtingen Assurance of MKB zonder theoretische deficiënties. De uiterlijk aanmelddatum voor overstappen van de oude praktijkopleidingen naar een nieuwe praktijkopleiding is 31 augustus 2017. De overstapdatum is dan 1 oktober 2017.

Complete ingediende aanmeldingen

Trainees die zich willen aanmelden voor de praktijkopleidingen doen dat via het online inschrijfformulier. De inschrijving wordt alleen in behandeling genomen bij een compleet ingediende aanmelding. Dat betekent dat de volgende documenten moeten zijn bijgesloten:

  • Toelatingsverklaring dat gestart kan worden met de praktijkopleiding, afgegeven door Hogeschool of Universiteit
  • Kopie van Bachelor of Masterdiploma.

Klik hier voor meer informatie en het aanmeldingsformulier.

Bron: NBA

Laatste nieuws