De missie van AccountancyWorld

Het AccountancyWorld Team en haar leden (Fans) hebben de droom dat AccountancyWorld bijdraagt aan een betere wisselwerking en kennisdeling tussen accountants en financieel professionals. Op verzoek van diverse accountants en financieel professionals is deze netwerk portal opgericht.

Wat leent zich beter, in een tijd als deze, waar werkdruk toeneemt, beurs en congresdeelname afnemen en men op zoek is naar steeds snellere informatievoorziening,dan een online netwerk en kennisportal.  

Accountancyworld is een besloten netwerk portal. Wij garanderen minimaal 80% eindgebruikers. Dat wil zeggen dat minimaal 80% van de leden directielid, bestuurder, accountant of financieel professional is. Studenten, werving –en selectiebureaus etc. worden actief van het platform geweigerd. Onze deelnemersadministratie controleert dit. Wel zijn er voor partners mogelijkheden om op (kennisniveau) met de doelgroep in contact te komen.

EXCLUSIEF: Wanneer u een directie of bestuursfunctie heeft, accountant of financieel professional bent kunt u zich gratis registreren voor het interactieve platform (achter login). Bovendien ontvangt u 5x per maand het digitale AccountancyWorld Magazine. Ideaal voor op de iPad of andere mobile devices.

 

Inloggegevens

Persoonlijke gegevens

Donateur

Het is mogelijk om voor € 495,- per maand donateur te worden van Accountancyworld.nl. U mag hiervoor maandelijks 15 vacatures en onbeperkt persberichten insturen. Wij plaatsen deze vervolgens online op www.accountancyworld.nl en delen deze in onze LinkedIn-groep (+5.000 deelnemers).

Doorlopende SEPA machtiging (donateur - niet verplicht - wel welkom)
Ja, ons accountantskantoor / financiële instelling maakt graag gebruik van AccountancyWorld. Doorlopende SEPA machtiging van € 495,- per maand per accountantskantoor / financiële instelling.


 
Het Accountancyworld netwerk
Accountancyworld verbindt professionals uit de Finance met elkaar. Word ook onderdeel van Accountancyworld!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?