Ook partner worden van AccountancyWorld?

AccountancyWorld behoort tot de best bezochte nieuwswebsites in de accountancy in Nederland (en België). Het onderscheidend vermogen van AccountancyWorld t.o.v. andere websites is dat het zich enkel richt op directie en managementleden binnen de accountancy & finance. Personen die binnen hun organisatie beslissingsbevoegd zijn of die binnen hun expertise of adviserende rol een belangrijke stempel drukken op de dagelijkse gang van zaken.

AccountancyWorld brengt sinds 2016 dagelijks nieuws en actualiteiten uit de accountancy & finance. Dit doen wij online, via onze digitale nieuwsbrief (oplage +8.000) en onze LinkedIn-groep speciaal opgericht voor accountants met inmiddels meer dan 8.000 deelnemers in Nederland.

AccountancyWorld brengt financieel professionals de laatste ontwikkelingen in binnen en buitenland en biedt hen daarbij de unieke kans om zelf mee te praten. Dit gebeurt via (reacties) op nieuwsartikelen, het plaatsen van eigen social media & statusupdates en een forum om actief te discussiëren.

Voor aanbieders van producten en/of diensten gericht aan bedrijven of personen in de accountancy of financiële sector is er de mogelijkheid om (op kennisniveau) in contact te komen met hun doelgroep. We hebben momenteel meer dan 15.000 unieke bezoekers per maand.

Meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.


Contact
Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met AccountancyWorld. Wij sturen u vervolgens de mogelijkheden retour: info@accountancyworld.nl

 

AccountancyWorld is onderdeel van Van Ham Online Media Group B.V met meer succesvolle branchespecifieke platformen in hun portfolio.