Accountants & accountantskantoren daadwerkelijk bereiken?

AccountancyWorld behoort tot de best bezochte Accountancy nieuwswebsites in Nederland (en België). Het onderscheidend vermogen van AccountancyWorld t.o.v. andere websites is dat het zich enkel richt op directie & managementleden binnen de accountancy & finance. Personen die binnen hun organisatie beslissingsbevoegd zijn of die binnen hun expertise of adviserende rol een belangrijke stempel drukken op de dagelijkse gang van zaken. Wij garanderen dat tenminste 80% van onze doelgroep decision maker is in de accountancy of finance.

AccountancyWorld brengt sinds 2016 dagelijks nieuws en actualiteiten uit de accountancy & finance. Dit doen wij online, via onze digitale nieuwsbrief en onze LinkedIn-groep speciaal opgericht voor accountants met inmiddels meer dan 7.000 deelnemers in Nederland. We hebben momenteel meer dan 15.000 unieke bezoekers per maand (bij unieke bezoekers tellen wij het aantal personen en niet het aantal pageviews).

Marketing en content gericht op accountants & accountantskantoren

Voor bedrijven die zich juist richten op accountants & accountantskantoren zijn wij sinds 2016 een belangrijke strategische partner. Wij bieden tal van mogelijkheden om te adverteren en uw doelgroep te bereiken. Dit kan doormiddel van een content partnership, campagne of bannering. Een overzicht van onze bestaande partners ziet u aan de rechterzijde van de website. Het gros van hen is al sinds de start van AccountancyWorld bij ons en zeer tevreden over de exposure en de resultaten. Wij garanderen onze partners een nieuwsplatform voor de accountancy op niveau: tenminste 80% van ons bestand is als decisionmaker actief in de accountancy of finance. We kunnen dit garanderen door iedere inschrijving te controleren.

AccountancyWorld is hét platform voor en door professionals uit de accountancy, belastingadvies, administratie en finance.

 

Meer weten over een mogelijke samenwerking of partnership? Neem contact met ons op om uw doelgroep binnen de accountancy daadwerkelijk te bereiken! 

 


Contact
Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met AccountancyWorld. Wij sturen u vervolgens de mogelijkheden retour: info@accountancyworld.nl