Over Accountancyworld

Dagelijks op de hoogte blijven van het allerlaatste nieuws uit de accountancy? Dan bent u bij ons aan het goede adres. AccountancyWorld brengt sinds 2016 dagelijks nieuws en actualiteiten uit de accountancy & finance. Dit doen wij online, via onze digitale nieuwsbrief en onze LinkedIn-groep speciaal opgericht voor accountants met inmiddels meer dan 7.000 deelnemers in Nederland.

Bent u werkzaam in de accountancy of finance en wilt u op de hoogte blijven van het allerlaatste nieuws? Schrijf u dan in voor onze gratis nieuwsbrief

Marketing en content gericht op accountants & accountantskantoren

Ook voor bedrijven die zich juist richten op accountants & accountantskantoren zijn wij sinds 2016 een belangrijke strategische partner. Wij bieden tal van mogelijkheden om te adverteren en uw doelgroep te bereiken. Dit kan doormiddel van een content partnership, campagne of bannering. Een overzicht van onze bestaande partners ziet u aan de rechterzijde van de website. Het gros van hen is al sinds de start van AccountancyWorld bij ons en zeer tevreden over de exposure en de resultaten. Wij garanderen onze partners een nieuwsplatform voor de accountancy op niveau: tenminste 80% van ons bestand is als decisionmaker actief in de accountancy of finance. We kunnen dit garanderen door iedere inschrijving te controleren.

AccountancyWorld is hét platform voor en door professionals uit de accountancy, belastingadvies, administratie en finance.

Meer weten over een mogelijke samenwerking of partnership? Neem contact met ons op om uw doelgroep binnen de accountancy daadwerkelijk te bereiken! 

Accountancyworld is een besloten netwerk portal. Wij garanderen minimaal 80% eindgebruikers. Dat wil zeggen dat minimaal 80% van de leden directielid, bestuurder, accountant of financieel professional is. Studenten, werving –en selectiebureaus etc. worden actief van het platform geweigerd. Onze deelnemersadministratie controleert dit. Wel zijn er voor partners mogelijkheden om op (kennisniveau) met de doelgroep in contact te komen. Onze huidige partners & donateurs ziet u aan de rechterkant.