Meer grip op je debiteurenadministratie met automatische incasso

Met automatische incassosoftware bespaar je aanzienlijk op het administratieve werk rondom je openstaande posten en hebben je klanten geen omkijken meer naar het tijdig betalen van hun facturen.

Automatische incassosoftware biedt kantoren een veelzijdige tool om hun incassoprocessen te automatiseren en te optimaliseren. Door verkoopfacturen automatisch te incasseren via incasso-opdrachten, houd je beter controle over je cashflow en worden betalingsherinneringen overbodig. 

De noodzaak voor handmatige betalingsverwerking vervalt waardoor je kostbare tijd en middelen bespaart. Ook in de relatie met klanten biedt het voordelen. Hun facturen worden na toestemming automatisch afgeschreven, wat tijd en ‘gedoe’ scheelt. En betalingsherinneringen worden overbodig, wat zorgt voor een vlotter betalingsproces en een positieve klantervaring.

De combinatie van tijdsbesparing, minder kans op fouten en minder (handmatige) administratieve taken resulteert niet alleen in een verbeterde efficiëntie, maar ook in een kostenbesparing op de lange termijn.

Voordelen voor je kantoor én je klanten

De voordelen van automatische incassosoftware gaan ook op voor je klanten. Ook voor hen wordt het daarmee heel eenvoudig om inkomende betalingen te beheren. Zij hoeven zich geen zorgen meer over te late betalingen en krijgen meer controle over hun cashflow. Visma eAccounting, complete financiële cloudsoftware voor kantoren en hun klanten, voorziet in deze functionaliteit. Stel het eenmalig in en je hebt geen omkijken meer naar de betaling van de facturen. 

Ervaar de voordelen van efficiëntere betalingsprocessen, een verbeterde cashflow en tevreden klanten voor jouw bedrijf met automatische incasso van Visma eAccounting.

Meer informatie

 

Bron: Visma eAccounting - partner AccountancyWorld

Meer over


Laatste nieuws