Marshoek B.V. gaat samen met de Jong & Laan

29-03 17:59 | bron: AccountancyWorld

UTRECHT - Accountants- en adviesorganisatie de Jong & Laan heeft de eerste stap gezet in haar buy & build strategie met de aansluiting van Marshoek, dé financieel specialist voor retailers. Deze aansluiting draagt voor de Jong & Laan bij aan de ambitie om landelijk te groeien. Ook voor Marshoek, met 100 medewerkers en gevestigd in Utrecht, zorgt deze aansluiting voor groei en het toevoegen van kennis en specialisme aan haar dienstverlening.

Aanleiding voor de participatie met Waterland (2022) was de vraag van klanten en professionals in de accountancy naar een voortdurend verbredend en verdiepend aanbod van de dienstverlening. Met de aansluiting van Marshoek heeft de Jong & Laan deze verbreding en verdieping gevonden. Marco Lokhorst, algemeen directeur van de Jong & Laan: “Naast haar sterke positie in de retailmarkt op het gebied van administratie en salarisverwerking laat Marshoek zien dat zij vooroplopen als het gaat om de inzet van data gedreven advies en consultancy. Met deze kennis en ervaring vergroten wij ons eigen IT-specialisme. Ook biedt deze aansluiting ons de mogelijkheid nieuwe klanten aan te trekken en landelijke dekking te realiseren. Ook wogen de factoren cultuur en kwaliteit mee in het aansluitingsproces. Wij houden vast aan onze voortdurende focus op kwaliteit, ons nuchtere en persoonlijke karakter en vooruitstrevende cultuur. Daar moet een partij goed bij passen. Bij Marshoek was deze klik er meteen. De no-nonsense cultuur en drive voor innovatie passen heel goed bij ons, aldus Marco Lokhorst”.

Goede basis voor samenwerking
Dit beaamt ook Ton van Loon, directeur/eigenaar van Marshoek. “Ook bij Marshoek staan de mens, kwaliteit en vooruitstrevendheid voorop. Samen met alle Marshoekers hebben we de afgelopen jaren ervoor gezorgd dat we als financieel specialist in de retail branche marktleider zijn. Een positie die we graag verder uitbouwen met aanvullend specialisme. Tegelijkertijd zien we ook dat de krapte op de arbeidsmarkt deze groeiambitie niet stimuleert. We hebben een grotere speler achter ons nodig om onze groeiambities te realiseren. Door onderdeel te worden van de Jong & Laan gaan we deze stap maken. Hun expertise en specialisme op het gebied van fiscaliteit, controle en subsidies verbreedt en verdiept onze dienstverlening. Daarnaast krijgen we toegang tot een groter kantorennetwerk en nieuwe klanten. Er ligt een goede basis voor samenwerking.”

Zorgvuldig samen gaan
Als marktleider in de retail branche gaat Marshoek als zelfstandige entiteit onder eigen label verder, met als toevoeging dat Marshoek onderdeel is van de Jong & Laan. Ton van Loon treedt toe als partner bij de Jong & Laan en blijft als directeur verantwoordelijk voor Marshoek. Er zal een programma opgesteld worden om de dienstverlening en processen op elkaar af te stemmen om zo optimaal te kunnen profiteren van de wederzijdse sterktes.

Over de Jong & Laan
De Jong & Laan is een vooruitstrevende accountants- en adviesorganisatie in het noorden, oosten en midden van Nederland. Met de aansluiting van Marshoek uitgegroeid tot een organisatie met 850 mensen en 24 vestigingen. De organisatie voorziet haar 10.000 plus klanten - veelal mkb-ondernemers in een grote diversiteit van sectoren - naast accountancy en belastingadvies, van hoogwaardig specialistisch advies zoals corporate finance, subsidieadvies, strategisch advies, personeelsadvies, IT-advies en familieadvies.

Over Marshoek
Marshoek is dé financieel dienstverlener voor (food/franchise)retailers met als missie: “Wij realiseren met retailers hun ambities”. Marshoek is gevestigd in Utrecht en bedient met ruim 100 medewerkers dagelijks meer dan 650 klanten op het gebied van financiële administratie, salarisadministratie, HR-services, ICT-tooling, Afas implementaties met beheer en onderhoud, bedrijfseconomisch advies voor individuele ondernemers en retail consultancy voor besturen en organisaties.”

 

Bron: de Jong & Laan

Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
02 jun Concurrentiebeding mag straks alleen nog met goede reden
02 jun Laatste kans bedrijven voor definitieve berekening coronasteun
02 jun Abonnementsvorm binnen mijn accountantskantoor, wel of niet doen?
02 jun De Dag van de mkb-accountant, donderdag 8 juni aanstaande
02 jun Willekeurige afschrijving op bedrijfsmiddelen
02 jun 3 tips om efficiënt te werken dankzij automatisering
02 jun Nieuw Accountantsmagazine!
01 jun UWV mist dag voor deadline gegevens van duizenden NOW-aanvragers
01 jun UWV: groei werkgelegenheid in Nederland vertraagt volgend jaar
01 jun CBS: omzet zakelijke dienstverlening fors hoger door prijzen
01 jun Inflatie in Nederland in mei toegenomen tot 6,1 procent
01 jun 5 tips om samenstelstress te voorkomen
01 jun U bent van harte welkom op de Dag van de mkb-accountant
01 jun Onzichtbare transacties, zichtbare verantwoordelijkheid: De uitdagingen voor accountants onder de WWFT bij het monitoren van NFC transacties
01 jun Hoe Rijkse Accountants & Adviseurs zichzelf en ondernemers helpt met WeFact
31 mei Practicemanagement voor administratie- en accountantskantoren
31 mei De kostprijs berekenen, hoe doe je dat eigenlijk?
31 mei CPB waarschuwt dat gevaar van recessie nog niet is geweken
31 mei Banken gaan minder vaak controleren op mogelijk witwassen
31 mei Randstad: Nederland loopt vast door tekort aan vakmensen
31 mei Ledenvergadering NBA 12 juni 2023: Vergaderstukken, ingediende zienswijzen en amendementen
31 mei NBA reageert op ‘Portugal-route’
31 mei Winkeliers zetten ruim 5 procent meer om in april
31 mei Webinar RPA: dit zijn de vijf key take-aways (video)
31 mei Fiscale Kalender 2023
Spotlight
Spotlight
Spotlight
Het Accountancyworld netwerk
Accountancyworld verbindt professionals uit de Finance met elkaar. Word ook onderdeel van Accountancyworld!
Advertentie
uw banner hier?