Werken in de accountancy; het kan echt anders!

Veel jonge accountants stromen na een aantal jaar in de accountancy werkzaam te zijn geweest het accountancy vak uit. Werkdruk, veel uren moeten maken, invullen van checklists, veel repeterende werkzaamheden, facturen ‘dicht vinken’ en het gevoel onvoldoende betrokken te zijn bij de kern van de controle, zijn belangrijke factoren om de accountancy te verlaten. En dat is jammer, want accountancy is een prachtig vak. Het aantrekkelijk en relevant blijven van de sector vraagt om een andere aanpak, daarom doet NXT LVL Accountants het echt anders.

Innovatie

Innoveren gaat niet alleen om ‘geld investeren’, maar om ‘mindset’ en ‘doen’.  Innovatie maakt het werk niet alleen efficiënter en effectiever, maar ook leuker! Dus waarom zou je geen gebruik maken van data-analyses, robotisering en AI-tools? Bij NXT LVL is dat geen vraag, maar is de vraag ‘hoe kunnen wij nog beter gebruik maken van nieuwe tools?’.

Productiviteit

Hoe meer productieve uren, hoe beter? De productiviteit bij een accountancykantoor wordt gemeten op basis van verantwoorde uren. Uiteindelijk gaat het niet om de hoeveelheid uren, maar om de kwaliteit van de werkzaamheden. Dus waarom zou je wekelijks je uren gaan verantwoorden? 

Bij NXT LVL zijn het niet de uren die tellen, maar jouw inzet en kwaliteiten.

Vierdaagse werkweek

Waarom zou je vastzitten in een traditionele werkweek? Met een vierdaagse werkweek en drie dagen weekend, biedt NXT LVL een ongeëvenaarde balans tussen werk en privé. Zo heb je meer tijd voor jezelf, je andere passies en je persoonlijke groei. Vrijdag is de nieuwe zaterdag.

Focus

Doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt! Door de focus op assurance only, de inzet van data-analyses, robotisering, aandacht voor de verhalen achter de cijfers en het uitvoeren van werkzaamheden met ervaren accountants, hou je focus op de zaken die echt relevant zijn. Focus aanbrengen creëert ruimte om te vernieuwen en daarmee kun je je werkzaamheden, je team en je klanten naar een next level brengen.  

Een eigen thuis

NXT LVL investeert in jouw toekomst, zowel professioneel als persoonlijk. Een stabiele basis en een fijn thuis is essentieel voor succes. Niet alleen een mooie rol in het audit team draagt daarin bij, maar ook een eigen next level appartement. 

Durf anders te denken (en te doen)

Vind jij dat accountancy ook anders kan? Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën en visie.

Meer informatie vind je op www.werkenbijnxtlvl.nl 

Laatste nieuws