ETL Nederland breidt uit met Anno Accountants

SCHAIJK - Voor de derde keer in een maand kondigt ETL Nederland aan zijn groep uit te breiden. Anno Accountants uit Schaijk is toegevoegd aan het netwerk.

ETL Nederland op LinkedIn: "Anno Accountants is een jong, regionaal en actief betrokken accountantskantoor dat voornamelijk gericht is op het midden- en kleinbedrijf. Het kantoor is gevestigd op één van de mooiste plekken in het nieuwe centrum van Schaijk. Paul Kling, Bert van der Heijden en hun collega’s blijven de vertrouwde gezichten van het kantoor. Zij zetten de dienstverlening aan hun klanten ongewijzigd en als zelfstandige vestiging voort onder de naam Konings & Meeuwissen."
 
"ETL gaat in 2022 verder met het bundelen van de krachten van regionale MKB-kantoren in de accountancy en aanverwante dienstverlening. Kantoren die zich bij ETL aansluiten behouden de voordelen van autonomie in bedrijfsvoering en eigenaarschap. Ze kunnen rekenen op ondernemerschap en profiteren daarnaast van de voordelen van gedeelde services en samenwerking binnen een groter, internationaal gezelschap."

 

Bron: ETL Nederland

Laatste nieuws