Gratis webinars over reflectie in PE-portfolio

AMSTERDAM - Binnenkort is het tijd in het PE-portfolio te reflecteren op de door jouw behaalde leerresultaten. Maar hoe doe je dat op de juiste manier? En hoe beoordeelt de NBA een reflectie? Volg een van de reflectiewebinars en leer hoe je kort en krachtig een goede reflectie schrijft.

Sinds begin 2021 geldt voor alle NBA-leden de PE-verplichting nieuwe stijl. Hierin leg je aan de hand van een persoonlijk PE-portfolio op kwalitatieve wijze verantwoording af over de invulling van de PE-verplichting. Binnenkort is het tijd om te reflecteren op de door jouw behaalde leerresultaten.

Uit de eerste beoordelingen blijkt dat de meeste PE-portfolio’s prima opgesteld zijn. Enkele zijn zelfs om door een ringetje te halen. Maar we zien ook dat er op verschillende punten verbeteringen mogelijk zijn. Met name de reflectievraag behoeft nog wat aandacht.

Maar wat is reflectie eigenlijk? Hoe doe je dat op de juiste manier? En hoe beoordeelt de NBA een reflectie? Op deze vragen gaan we tijdens dit webinar in. We behandelen beproefde reflectiemodellen zoals STARR en Korthagen en we leren je hoe je die succesvol toepast op jouw leerdoelen en PE-activiteiten. Na het volgen van dit webinar van circa 1,5 uur kun jij kort en krachtig een succesvolle reflectie schrijven. 

Meld je aan voor één van de webinars

 

Bron: NBA

Laatste nieuws