Vacature: Manager Valuation en Litigation Support

AMSTERDAM - Ben je al een aantal jaren werkzaam binnen het werkgebied van Valuation en / of Litigation Support? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij jij je bezig houdt met waarderingsvraagstukken, schadeberekeningen of financiële geschillen?

Neem dan de volgende stap in jouw carrière en ga aan de slag bij Mazars als Manager Valuation en Litigation Support.
Als Manager Valuation en Litigation Support val je onder de afdeling Financial Advisory Services (FAS), een praktijk die zich bezig houdt met waarderingen, litigation support en het uitvoeren van due diligence onderzoeken in het kader van fusies en overnames. Als Manager Valuation en Litigation Support ondersteun en adviseer jij onze klanten bij waarderingsvraagstukken, schadeberekeningen of financiële geschillen. Je werkt in een multidisciplinair team van accountants, fiscalisten, juristen en consultants waarbij je gebruik maakt van je analytisch vermogen en creativiteit.

Je werkt in een compact team met korte lijnen en zult direct onder de begeleiding van de partner werken. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor klanten en het team. Je maakt gebruik van je analytisch vermogen, projectmanagement vaardigheden en creativiteit.

Onze opdrachtgevers zijn Nederlandse en buitenlandse ondernemingen, advocaten en rechtbanken. Wij vragen je in deze functie om ondernemerschap te tonen en een bijdrage te leveren aan de verdere groei en positionering van onze FAS praktijk. Wij groeien namelijk behoorlijk en willen deze groei graag continueren!

Wat bieden wij?

Een prachtige carrière met aandacht voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, maar bovenal werkplezier. Bij Mazars krijg je de vrijheid en ruimte om je eigen weg te bepalen en jezelf te ontplooien tot de professional die je wilt zijn. Zo ontdek je waar je talenten liggen, waardoor jij jouw kennis kunt omzetten in kansen. Daarnaast kun je rekenen op begeleiding en coaching, zodat je jouw toekomst in goede banen kunt leiden. Dat maakt werken bij Mazars waardevol en inspirerend.

Naast de doorgroeimogelijkheden hebben wij ook goede arbeidsvoorwaarden. Je kunt rekenen op een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden, waaronder een premievrij pensioen, een goede leaseregeling en voldoende ruimte voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Op deze manier kun je blijven werken aan jouw professionaliteit en focus op kwaliteit.

Functie eisen

• Een afgeronde academische opleiding op het gebied van bijvoorbeeld Bedrijfskunde, Finance, Accountancy of Bedrijfseconomie
• Ongeveer 5-10 jaar relevante werkervaring binnen Valuation en / of Litigation Support
• Vloeiend in zowel Nederlands als Engels
• Ervaring bij een Big 4 kantoor is een pre
• Sterk ontwikkeld analytisch vermogen en goede projectmanagement vaardigheden
• Zeer goede contactuele en commerciële vaardigheden

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je geïnteresseerd in deze positie? Solliciteer dan direct via de button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Florus van Loon op tel. 088 277 14 52.

Laatste nieuws