Visma.net Accountancy: ‘automated accountant’ biedt maatwerk en nieuwe businessmodellen

AMSTERDAM - In het midden- en kleinbedrijf willen ondernemers zich concentreren op hun corebusiness. Voor accountantskantoren is dit een uitgelezen kans om hun waardepropositie te vergroten. Het platform Visma.net Accountancy is specifiek ontwikkeld voor middelgrote tot grote accountantskantoren die op basis van standaardsoftware toch ‘maatwerk’ willen bieden.

De software maakt het voor accountants stukken eenvoudiger om samen te werken met de cliënt. Die laatste bepaalt in overleg met het kantoor welke diensten hij afneemt. Dit kunnen diensten zijn als rapportages en dashboards die een scherp inzicht geven in prognose, realisatie en andere kpi’s. Maar ook uitgebreide data-analyse en branchespecifieke benchmarking zijn mogelijk door de ingebouwde vormen van business intelligence.

Visma.net Accountancy kan grote hoeveelheden financiële data geheel geautomatiseerd online verwerken. Deze data kan ook gecombineerd worden met niet-financiële gegevens. Omdat de oplossing is ontwikkeld volgens het principe van de ‘automated accountant’, kunnen handmatige processen worden geminimaliseerd door ingebouwde workflows.

Nieuwe financiële diensten

De kracht van Visma.net Accountancy zit hem in de flexibiliteit van het platform. Met de software geeft het kantoor geheel naar eigen wens cliëntservices vorm. Zo wordt het mogelijk om als kantoor echt onderscheidende nieuwe diensten te ontwikkelen en cliënten echt vooruit te helpen. Maar ook de flexiblitieit om die cliëntservices per dag aan of uit te zetten.

Door die flexibiliteit en het vormgeven van nieuwe diensten is de transitie naar nieuwe businessmodellen ook een logische stap. Er zijn diverse interessante voorbeelden van nieuw vorm te geven diensten binnen Visma.net Accountancy beschikbaar. Wij laten u graag kennismaken met deze nieuwe mogelijkheden in ons webinar.

Geen aparte modules

Visma.net Accountancy is een totaalplatform. Alle functionaliteiten zijn standaard beschikbaar voor de accountant. De accountant heeft de tools in handen om op een onderscheidende manier samen te werken met zijn cliënt aan datgene wat hem echt interesseert: inzicht in de cijfers en in zijn bedrijf. Zo ontstaat er een intensieve band en lock-in van cliënten en kan een kantoor echt meerwaarde bieden.

Bent u ook benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van Visma.net Accountancy en de nieuwe diensten die u hiermee kan aanbieden. Schrijf u dan direct in voor het webinar

Laatste nieuws