Ook MKS.Tools partner geworden van AccountancyWorld

VENRAY - Ook MKS.Tools is sinds kort partner geworden van AccountancyWorld. MKS.tools is de digitale oplossing voor accountantskantoren die de switch willen maken naar meer advies.  Management Kompasgroep B.V., eigenaar van MKS.Tools, bouwt aan een landelijk netwerk van toekomstgerichte accountants en adviseurs waar de klanten en hun rendement echt centraal staan.

Management Kompasgroep B.V. is de partner voor accountants- en adviesorganisaties in het MKB die zich verder willen ontwikkelen als advieskantoor. Hiervoor hebben zij in eigen huis het Management KompasSysteem® (MKS®) ontwikkeld. Dit is een wetenschappelijk onderbouwde methode die inmiddels door meer dan 55 kantoren in Nederland succesvol wordt toegepast.

Om kantoren te helpen bij de verandering naar meer adviesgerichte organisaties waarin klanten weer centraal staan, heeft men speciale 2 daagse Masterclasses ontwikkeld. Ter ondersteuning bij adviestrajecten heeft men daarnaast speciale rendements-, doorlichtings-, begrotings- en monitoring tools ontwikkeld onder de naam MKS.Tools.

Het bedrijf is hiermee niet een gewone software leverancier maar veel meer een sparring en veranderingspartner voor MKB accountantskantoren.

 

Bron: MKS.Tools  - partner van AccountancyWorld

Laatste nieuws