In 5 stappen naar Touchless boekhouden: Speel je handen vrij op kantoor!

Touchless boekhouden, een concept dat je tijdens je dagelijkse taken op kantoor ontzorgt en efficiëntie bevordert door de software voor je te laten werken. Dat scheelt handen en tijd! In de vijf simpele stappen hieronder automatiseer je met Visma eAccounting Accountancy het grootste deel van je administratie op kantoor, waardoor je kostbare tijd vrijmaakt voor andere belangrijke taken.

Stap 1: Facturering in Visma eAccounting

Met Visma eAccounting Accountancy stroomlijn je het factureringsproces voor je klanten. In enkele klikken maken ze professionele verkoopfacturen aan, zelfs onderweg met hun telefoon. Hierdoor wordt het maken van fouten tot een minimum beperkt en bespaar jij tijd.

Stap 2: Directe Bankkoppeling

Dankzij een directe bankkoppeling worden mutaties automatisch bijgewerkt, waardoor je administratie altijd up-to-date is. Dit vermindert fouten en vereenvoudigt het proces voor zowel jou als je klanten.

Stap 3: Visma Scanner-app voor Bonnetjes

Met de Visma Scanner-app scannen je klanten eenvoudig bonnetjes, waardoor het invoeren van handmatige bonnetjes verleden tijd is. Dit bespaart tijd en minimaliseert fouten in de administratie.

Stap 4: Elektronische Inkoopfacturen

Door elektronische inkoopfacturen van jouw klanten via Peppol te ontvangen, worden de facturen direct en foutloos in de administratie van je klant verwerkt. Dit bespaart je tijd en voldoet aan toekomstige wettelijke eisen.

Stap 5: Online Samenstel-assistent

Met de Online Samenstel-assistent in Visma eAccounting Accountancy controleer- en verbeter je eenvoudig de administratie, waardoor jouw klanten kunnen vertrouwen op nauwkeurige en realtime gegevens.

Wij helpen je graag om je administratie geautomatiseerd op orde te brengen met ons concept touchless boekhouden. Wil je hier meer over weten? Download dan onze whitepaper voor een verdere uitleg en praktische tips over hoe je jouw klanten hierin mee krijgt.

Download de whitepaper

 

Bron: Visma eAccounting - partner AccountancyWorld

Meer over


Laatste nieuws