Meimaand ‘Contentmaand’: gebruikers van het Novak Kwaliteitssysteem opgelet!

16-05 06:01 | bron: AccountancyWorld

VEENENDAAL - De groeiende behoefte aan checklists in het administratiedossier, heeft ons aangenaam verrast. Graag wil Visionplanner voorzien in deze behoefte, waarbij het voor ons belangrijk is om herkenbare en hoogwaardige content te kunnen aanbieden die ook actueel wordt gehouden. Content die je helpt om op efficiënte wijze een kwalitatief hoogwaardig administratiedossier in Visionplanner te creëren. Bij Visionplanner hebben we de Meimaand tot ‘Contentmaand’ uitgeroepen. Ter voorbereiding hierop, zijn we in overleg getreden met vooraanstaande contentpartners die de markt van de mkb-accountants bedienen. Door de content van die partners op het gebied van administratieve dienstverlening op te nemen, helpen we kantoren om efficiënter te komen tot een samenstelwaardige administratie en betrouwbare tussentijdse cijfers.

In de Contentmaand presenteren wij de geselecteerde contentpartners. Deze week is dit: Novak.

Novak is met ruim 500 gebruikers van haar Kwaliteitssysteem een grote contentleverancier voor mkb-accountantskantoren. Het redactieteam van Novak zorgt ervoor dat je met het Novak Kwaliteitssysteem werkt volgens actuele wet- en regelgeving. Het Novak Kwaliteitssysteem is modulair opgebouwd. Dat betekent dat je alleen die modules gebruikt die voor jou van toepassing zijn. Een compleet online kwaliteitssysteem, bestaande uit instructies en modellen die naadloos op elkaar aansluiten en dat geschikt is voor zowel kleine accountantskantoren (die vallen onder het verlicht regime NVKS) als grotere accountantskantoren. Op zowel kantoor- als opdrachtniveau voorziet het Novak Kwaliteitssysteem in zaken als de NVKS, VGBA, NV NOCLAR, AVG, Wwft en de diverse opdrachtstandaarden zoals 4410 voor samenstellingsopdrachten. Daarnaast zijn modules beschikbaar voor beoordelingsopdrachten, (wettelijke/vrijwillige) controleopdrachten, fiscale opdrachten en HRM.

Vanaf mei bieden we in Visionplanner onder de standaard checklists het Werkprogramma tussentijds ADV en het Werkprogramma eindejaars ADV van Novak aan. Vertrouwde content voor jou als gebruiker van het Novak Kwaliteitssysteem. Nog geen gebruiker van het Novak Kwaliteitssysteem? Dan kan je op deze wijze binnen Visionplanner kennismaken met de Novak content. Aangezien content aan verandering onderhevig is, zorgen wij ervoor dat updates van Novak in dit werkprogramma worden doorgevoerd.

Meer informatie over het gebruik van checklists in Visionplanner vind je hier. Een uitgebreide beschrijving van het Novak Kwaliteitssysteem vind je hier op de website van Novak. Stuur een e-mail naar novak@novak.nl om een gratis online demo aan te vragen. Hiermee maak je nader kennis met het Novak Kwaliteitssysteem.

 

Door: Joris Joppe

Bron: Visionplanner - partner AccountancyWorld

Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
15 jul Alfaversie RGS 3.2 gepubliceerd
15 jul SRA: Kwaliteit centraal stellen met Toezicht op maat
15 jul Als accountant opvallen tussen je concurrentie: 3 factoren
15 jul Fintech, wat kàn ik daarmee als ondernemer?
15 jul Waarom een Visionplanner dashboard?
12 jul Reputatieonderzoek: beeld van de accountant kan beter
12 jul De klant(ervaring) centraal: 5 elementen van een droomaccountant
12 jul Kabinet wil franchise-ondernemers beter beschermen
12 jul FRC vindt auditkwaliteit Britse kantoren 'niet acceptabel'
12 jul Aantal faillissementen toegenomen
12 jul Bitcoin: Wel of geen gangbaar geld?
12 jul Ruim vier op de tien werknemers vragen werkgever om hulp bij checken van loonstrook
12 jul Met deze tips haal je het meeste uit de evaluaties van je opleidingen
11 jul FIOD houdt twee mannen aan voor beleggingsfraude met goudmijnen
11 jul Meerderheid Nederlanders tevreden over zijn of haar werk
Het Accountancyworld netwerk
Accountancyworld verbindt professionals uit de Finance met elkaar. Word ook onderdeel van Accountancyworld!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?