Meimaand ‘Contentmaand’: gebruikers van het Novak Kwaliteitssysteem opgelet!

16-05 06:01 | bron: Accountancyworld

VEENENDAAL - De groeiende behoefte aan checklists in het administratiedossier, heeft ons aangenaam verrast. Graag wil Visionplanner voorzien in deze behoefte, waarbij het voor ons belangrijk is om herkenbare en hoogwaardige content te kunnen aanbieden die ook actueel wordt gehouden. Content die je helpt om op efficiënte wijze een kwalitatief hoogwaardig administratiedossier in Visionplanner te creëren. Bij Visionplanner hebben we de Meimaand tot ‘Contentmaand’ uitgeroepen. Ter voorbereiding hierop, zijn we in overleg getreden met vooraanstaande contentpartners die de markt van de mkb-accountants bedienen. Door de content van die partners op het gebied van administratieve dienstverlening op te nemen, helpen we kantoren om efficiënter te komen tot een samenstelwaardige administratie en betrouwbare tussentijdse cijfers.

In de Contentmaand presenteren wij de geselecteerde contentpartners. Deze week is dit: Novak.

Novak is met ruim 500 gebruikers van haar Kwaliteitssysteem een grote contentleverancier voor mkb-accountantskantoren. Het redactieteam van Novak zorgt ervoor dat je met het Novak Kwaliteitssysteem werkt volgens actuele wet- en regelgeving. Het Novak Kwaliteitssysteem is modulair opgebouwd. Dat betekent dat je alleen die modules gebruikt die voor jou van toepassing zijn. Een compleet online kwaliteitssysteem, bestaande uit instructies en modellen die naadloos op elkaar aansluiten en dat geschikt is voor zowel kleine accountantskantoren (die vallen onder het verlicht regime NVKS) als grotere accountantskantoren. Op zowel kantoor- als opdrachtniveau voorziet het Novak Kwaliteitssysteem in zaken als de NVKS, VGBA, NV NOCLAR, AVG, Wwft en de diverse opdrachtstandaarden zoals 4410 voor samenstellingsopdrachten. Daarnaast zijn modules beschikbaar voor beoordelingsopdrachten, (wettelijke/vrijwillige) controleopdrachten, fiscale opdrachten en HRM.

Vanaf mei bieden we in Visionplanner onder de standaard checklists het Werkprogramma tussentijds ADV en het Werkprogramma eindejaars ADV van Novak aan. Vertrouwde content voor jou als gebruiker van het Novak Kwaliteitssysteem. Nog geen gebruiker van het Novak Kwaliteitssysteem? Dan kan je op deze wijze binnen Visionplanner kennismaken met de Novak content. Aangezien content aan verandering onderhevig is, zorgen wij ervoor dat updates van Novak in dit werkprogramma worden doorgevoerd.

Meer informatie over het gebruik van checklists in Visionplanner vind je hier. Een uitgebreide beschrijving van het Novak Kwaliteitssysteem vind je hier op de website van Novak. Stuur een e-mail naar novak@novak.nl om een gratis online demo aan te vragen. Hiermee maak je nader kennis met het Novak Kwaliteitssysteem.

 

Door: Joris Joppe

Bron: Visionplanner - partner AccountancyWorld

Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
24 mei Nog plek voor bezoekers Open Podium Accounttech (video)
24 mei Flynth op koers, omzet 4% gestegen
24 mei EEFA-rapport over de waarde van een controle in het mkb
24 mei Veelgestelde vraag: Wettelijke reserves in de jaarrekening
24 mei Ben jij goed voorbereid op UBL en e-facturatie?
23 mei Rapport: Practice management software voor de accountancy
23 mei Big Four adverteren aanzienlijk meer voor werving
23 mei OM: aantal witwaszaken groeit
23 mei Flynth over online samenwerken, efficiency en adviseren: ‘Client Online is het schakelpunt tussen ons en de klant’
23 mei Honderd procent financiering door middel van lease
23 mei Webinar: Yuki in 30 minuten
22 mei RJ-Uiting 2019-9 over leasing gepubliceerd
22 mei Minder vakantiegeld voor veel Nederlanders
22 mei Advies COPRO: Ministeriële regeling cultuurprotocol verbeterd
22 mei Onderzoek naar samenwerking accountants met notarissen
Het Accountancyworld netwerk
Accountancyworld verbindt professionals uit de Finance met elkaar. Word ook onderdeel van Accountancyworld!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?