Credion Financiering Netwerk Event wederom een succes! (video)

HOUTEN - Het afgelopen jaar heeft Credion een enorme groei doorgemaakt. Naast het aantal vestigingen door het hele land, hebben we vanuit Credion inmiddels toegang tot meer dan 90 verschillende bronnen van geld.  Dit zijn bijvoorbeeld naast de algemene banken ook crowdfunders, investeerders, maar ook bijvoorbeeld financiers die de inkoop voorfinancieren. 

MKB Financiering Netwerk Event

Om de samenwerking tussen de verschillende aanbieders en de Credion-adviseurs te versterken en persoonlijk kennis te laten maken, organiseerde Credion op woensdag 6 februari 2019 de vierde editie van het MKB Financiering Netwerk Event. In het Van der Valk Hotel Houten waren ruim 80 adviseurs en bijna 50 MKB-financiers aanwezig, waarmee deze derde editie zeker een succes genoemd mag worden.

Bekijk hieronder een korte video impressie van deze middag.

https://youtu.be/_5BXDU5ykw8 

New Business Radio

Dit jaar was ook New Business Radio aanwezig bij het event. Zij zorgen voor een mooie reportage welke op woensdag 13 februari 2019 is uitgezonden.

Uitzending gemist? Klik hier voor de uitzending op New Business Radio.

Meer weten?

Houd voor een eventueel vervolg van het Credion MKB Financiering Netwerk Event deze website in de gaten, volg ons op Facebook , Twitter en/of LinkedIn of meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wilt u weten welke financieringsmogelijkheden er voor u zijn, neem dan contact op met de dichtstbijzijnde Credion vestiging.

 

Bron: Credion - partner AccountancyWorld

Laatste nieuws