Snel uw verwerkersovereenkomsten laten ondertekenen met ValidSign

DEVENTER - Per 25 mei 2018 treedt de nieuwe privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming in werking. Met de komst van de AVG neemt het aantal verwerkersovereenkomsten toe. Bent u nog druk bezig met het versturen van verwerkersovereenkomsten per post, kost dit u teveel tijd of komt u er niet doorheen?

Geen zorgen. De afhandeling van verwerkersovereenkomsten en andere documenten kunnen met ValidSign snel en eenvoudig worden voltooid, inclusief een rechtsgeldige en digitale handtekening. De digitale handtekening oplossing zorgt ervoor dat u niet meer afhankelijk bent van het papieren proces. Uw documenten printen, scannen en opsturen per post is met ValidSign verleden tijd. Door digitaal te (laten) ondertekenen bespaart u zowel papier als tijd. Ideaal als u op zo’n korte termijn nog tientallen of zelfs honderden documenten moet laten ondertekenen door uw relaties. Aan de hand van de bulksend module kunt u in één keer al uw verwerkersovereenkomsten uitsturen naar uw relaties.

Hoe u uw verwerkersovereenkomsten digitaal kunt laten ondertekenen? Heel simpel:

  • Via ValidSign stuurt u uw verwerkersovereenkomst(en) digitaal naar al uw relaties;
  • Uw relaties ontvangen een e-mail, kunnen via een link het document bekijken en vervolgens met één klik ondertekenen;
  • U en uw relaties ontvangen een bevestiging van ondertekening via een e-mail en kunnen het ondertekende document opslaan in het (digitale) archief.

Door de digitale handtekening oplossing kunt u uw werkprocessen versnellen en houdt u tijd over voor de zaken die écht voor u van belang zijn. Daarnaast ontzorgt u uw klanten door het papieren proces te elimineren. Binnen enkele minuten kunt u uw document(en) versturen en ondertekend retour krijgen. Met ValidSign kunt u al uw verwerkersovereenkomsten gemakkelijk en snel laten ondertekenen. Wij helpen u graag!

Wilt u meer weten of ontvangt u graag een offerte? Neem dan contact met ons op.

Laatste nieuws