Keeyns opent een vestiging in Portugal om regionale groei en innovatie mogelijk te maken

Keeyns, het tax collaboration platform, is verheugd de opening aan te kondigen van zijn nieuwe vestiging, Keeyns Portugal SA, gelegen aan het UPtec Science and Technology Park van de Universiteit van Porto. Deze strategische uitbreiding naar Portugal markeert een belangrijke stap in de inzet van Keeyns voor regionale groei en technologische innovatie.

Het nieuwe kantoor in Porto dient als knooppunt voor het Iberisch schiereiland, waardoor de start van regionale acquisitie in Spanje en Portugal mogelijk wordt. Bovendien zal het een IT-team huisvesten dat zich toelegt op de verdere ontwikkeling van het Keeyns-platform.

“Onze uitbreiding naar Porto betekent een tweede fase voor Keeyns. We openen niet zomaar een nieuw kantoor; we zetten een belangrijke stap naar innovatie en samenwerking dat ons toegang zal geven tot de Iberische markt en daarbuiten”, aldus Ruben van Aarle, CEO van Keeyns. "Deze nieuwe locatie zal een belangrijke rol spelen in het benutten van lokaal IT-talent om ons product te verbeteren en onze klanten in de hele regio beter van dienst te zijn."

Keeyns Portugal SA zal zich in eerste instantie richten op het rekruteren van een team, waaronder accountmanagers, ontwikkelaars, AI-specialisten en product owners. Het kantoor is mede gericht op het ondersteunen van de groei van het IT-team van Keeyns, dat momenteel vanuit Den Bosch opereert, en zich zal bezighouden met onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten (R&D).

In samenwerking met de Universidad de Évora zal Keeyns meerdere onderzoeksinitiatieven starten die gericht zijn op het verbeteren van de operatie en het vergroten van de mogelijkheden van het Keeyns-platform. Deze verbeteringen omvatten geavanceerde zoekfunctionaliteiten, automatische documentsamenvattingen en het gebruik van AI om projecttijdlijnen te voorspellen en de workflow van tax officers te verbeteren.

Paulo Quaresma, vicerector Onderzoek, Innovatie en Internationalisering: “De samenwerking met Keeyns is een voorbeeld van een initiatief dat bijdraagt aan de vervulling van de missie van de Universiteit van Évora: kennisoverdracht gericht op innovatie en concurrentievermogen van het bedrijfsleven. De uitdagingen die ons worden voorgesteld vertegenwoordigen enerzijds de erkenning van de competenties van de universiteit en anderzijds de mogelijkheid om innovatieve toepassingen te ontwikkelen en te evalueren die verder gaan dan de huidige stand van de techniek. Bovendien zal de aanwezigheid aan de Universiteit van Évora van een supercomputer met de focus op kunstmatige intelligentie en machine learning de creatie van nieuwe op AI gebaseerde modellen mogelijk maken.”

Het nieuwe kantoor zal ook de basis leggen voor de toekomstige uitbreiding van Keeyns naar Zuid-Amerika, waarmee het zijn aanwezigheid als wereldleider op het gebied van tax technology en AI-gestuurde oplossingen verder zal versterken.

Keeyns zet zich in voor het creëren van een innovatieve werkomgeving die de waarden en visie van het bedrijf weerspiegelt. De werving voor een regionale directeur en andere sleutelposities is in volle gang, aangezien het bedrijf ernaar streeft zijn vestiging in Porto tegen het einde van het jaar volledig operationeel te maken.

Laatste nieuws