De Beer Accountants & Belastingadviseurs sluit zich aan bij Kreston

De Beer Accountants & Belastingadviseurs heeft een belangrijke nieuwe stap gezet door zich aan te sluiten bij het Kreston-netwerk met meer dan 27.000 professionals in 160 onafhankelijke kantoren wereldwijd.

"In een tijd waarin bedrijven vaker internationaal actief zijn, biedt onze samenwerking met Kreston onze klanten de voordelen van wereldwijde inzichten en lokale expertise. Deze nieuwe alliantie plaatst De Beer in een unieke positie om onze klanten wereldwijd te ondersteunen. Denk aan begeleiding bij het opzetten van dochterondernemingen in het buitenland en bij internationale samenwerkingsverbanden, inclusief advies over btw en winstvraagstukken. Ook ondersteunen we het proces rondom grensoverschrijdende arbeid, zoals het uitzenden van werknemers of het aantrekken ervan".

"De Beer heeft zich altijd gericht op diensten die niet alleen voldoen aan de huidige behoeften van onze klanten, maar hen ook klaarstomen voor de toekomst. Met Kreston bundelen we onze krachten om deze belofte te versterken. Klanten krijgen toegang tot een wereldwijd netwerk van experts, die elk grondig bekend zijn met hun lokale markt en wetgeving. Dit garandeert dat onze klanten kunnen rekenen op de service die ze van De Beer gewend zijn."

"Naast een wereldwijd netwerk via Kreston Global biedt Kreston Nederland ons de kans om de krachten te bundelen met gelijkgestemde kantoren in andere delen van ons land. De Nederlandse Kreston-kantoren zijn en blijven allemaal zelfstandig maar delen waar mogelijk en zinvol graag kennis en ervaring. De Beer draait in deze nationale samenwerking al enkele jaren naar volle tevredenheid mee, daarom voelt de formele aansluiting bij Kreston nu erg natuurlijk."

 

Laatste nieuws