ETL Nederland breidt groep uit met Best Practice

ETL Nederland heet Best Practice uit Eindhoven van harte welkom bij de groep. Best Practice is per 1 januari 2024 toegetreden tot ETL Nederland en gaat binnen de groep verder als onderdeel van BGH Accountants & Adviseurs.

BGH Accountants & Adviseurs met vestigingen in Nijmegen, Schijndel, Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Uden maakt sinds 2020 deel uit van de ETL Groep. Door de aansluiting van Best Practice bij BGH ontstaat een organisatie met brede kennis en een hoog kwaliteitsniveau. BGH en Best Practice hebben eenzelfde soort bedrijfscultuur waar de medewerkers op hun plek zijn. Voor de klanten verandert er niets, ze behouden hun vaste contactpersoon.

BGH en Best Practice zijn groot genoeg om alles in huis te hebben en tegelijkertijd klein genoeg voor persoonlijk contact. Martijn Vermunt van BGH vertelt: “De persoonlijke aanpak staat altijd centraal, waarbij we onze expertise en liefde voor het vak iedere dag weer inzetten om fiscale en andere vraagstukken van onze klanten begrijpelijk te maken en concreet bij te dragen aan een oplossing.” Best Practice kan door de aansluiting haar dienstenpakket verder verbreden door de toegang tot ETL GLOBAL, het internationale netwerk van ETL.

Laatste nieuws