Alfa en ABAB nemen volgende stap in fusie

Alfa Top-Holding en ABAB Groep hebben de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd om te fuseren. Bezwaren hiertegen kunnen tot 21 februari worden ingediend. Dat meldt de ACM.

In december maakten Alfa en ABAB bekend dat zij de mogelijkheden van een fusie onderzochten. Met het samengaan zou een organisatie ontstaan met een omzet van ruim 169 miljoen euro.

Alfa en ABAB hebben vorige week de volgende stap gezet in hun voorgenomen fusie. De kantoren hebben de fusie aangemeld bij de Autoriteit Consument en Markt en om toestemming gevraagd. Dit is op 14 februari in de Staatscourant gepubliceerd, wat betekent dat bezwaarmakers tot 21 februari gelegenheid hebben tegen de voorgenomen fusie protest aan te tekenen.

Alfa Top-Holding B.V.: is een accountants- en adviesorganisatie met circa 1000 medewerkers per eind 2022. Vanuit ruim 30 vestigingen in Nederland verricht Alfa een combinatie van verschillende diensten, zoals accountancy en fiscaal-, bedrijfs- en juridisch advies.

ABAB Groep B.V.: is een accountants- en adviesorganisatie met circa 700 medewerkers per eind 2022. Vanuit ruim 14 vestigingen in Nederland verricht ABAB een combinatie van verschillende diensten, zoals accountancy en fiscaal-, bedrijfs- en juridisch advies.

Meer over


Laatste nieuws