Exact is klaar voor de digitalisering van de dividendbelasting, jij ook?

Al jaren was het mogelijk om de aangiften dividendbelasting uit te werken in de fiscale software van Exact. Sinds de start van 2024 is het vanuit de Belastingdienst mogelijk om deze aangiften vervolgens digitaal in te dienen en vanaf 1 juli wordt dit zelfs verplicht. Bij Exact zijn we hier al klaar voor, dus genoeg redenen voor jou om er ook nu al mee te beginnen.

De Belastingdienst en wij zijn er klaar voor, jij ook?

Onze gebruikers ervaren al langere tijd het gemak van onze fiscale software. Zo was het vanuit Exact Online Fiscaal en Fiscaal Gemak al mogelijk om de dividendbelasting digitaal uit te werken en deze via een automatisch gegenereerde PDF naar de Belastingdienst te “versturen”. Nu de Belastingdienst de volgende stap heeft gezet en het mogelijk maakt om het formulier voor de dividendbelasting digitaal in te dienen, zitten ook wij niet stil. Onze fiscale software is hier helemaal op ingericht en maakt het verwerken van de dividendbelasting nu nog eenvoudiger. Daarbij is het uitwerken van de dividendbelasting vaak al onderdeel van je bestaande abonnement en kun je genieten van de voordelen van digitaal indienen zonder extra kosten. Zoals je hoort is iedereen er klaar voor, jij toch ook?

“Het digitaliseren van de aangiften dividendbelasting biedt onze klanten veel toegevoegde waarde. Het afschaffen van het papieren formulier zorgt ervoor dat de dividendbelasting geen vreemde eend meer in de bijt is. Natuurlijk kon deze altijd al worden opgesteld in onze applicatie, alleen nu kan het sluitstuk - de verzending – ook gefaciliteerd worden. Dit bouwen we natuurlijk graag in de software. Het opstellen van deze aangifte gaat net als elke andere aangifte in Exact Online Fiscaal, eenvoudig en overzichtelijk. Dit is een hele mooie mijlpaal.”

Tom de Kleijn | Commercial Product Manager Accountancy

Ervaar de voordelen van onze geïntegreerde totaaloplossing

Met onze fiscale software hopen wij het uitvoeren van jouw werkzaamheden iedere keer een stukje eenvoudiger te maken. Jouw toegevoegde waarde zit immers in het opstellen van heldere fiscale rapporten en het geven van toekomstgericht advies, niet in het handmatig verwerken van aangiften. Met de accountancy suite van Exact Online combineer je onze fiscale software gemakkelijk met de andere accountancy oplossingen. Op deze manier werk je altijd vanuit een geïntegreerde totaaloplossing met domein overstijgende inzichten, consistentie en tijdsbesparing als resultaat. Genoeg redenen om nu al te starten toch? Wil je meer weten over Exact Online Fiscaal, bekijk dan hier de demovideo.

 

Bron: Exact - partner AccountancyWorld 

Meer over


Laatste nieuws