Nieuw Accountantsmagazine

Een gloednieuwe editie van het Accountantsmagazine is weer zorgvuldig voor u samengesteld. Het magazine is gevuld met interviews, updates, informatieve artikelen en nieuwe producten en diensten zodat u uw werk zo goed mogelijk kunt doen.

In deze editie staat samenwerken centraal. In dit magazine leest u bijvoorbeeld over de samenwerking met de Belastingdienst.

Novak lanceerde op 18 september Het btw-portaal, samen met het BTW-INSTITUUT. In dit portaal kunnen fiscalisten en accountants alle actuele informatie rondom de btw terugvinden. Het portaal is niet alleen te raadplegen voor complexe btw-vraagstukken, maar er is ook de mogelijkheid om specialisten van het BTW-INSTITUUT om ondersteuning te vragen. Meer weten? Lees het in deze uitgave.

Martina Sarris praat u op pagina 5 bij over de overgang van de Standaard 4400N naar de Standaard 4400. De Standaard 4400 is een opdracht waarbij de accountant werkzaamheden uitvoert die zijn overeengekomen met de opdrachtgever. Het artikel biedt de belangrijkste veranderingen en de grootste aandachtspunten waar u rekening mee moet houden. Ook Remco Ruinemans zet in zijn artikel de belangrijkste wijzigingen voor ondernemers voor de inkomstenbelasting op een rij. Lees het op pagina 20.

Kortom veel informatie die we graag onder onze leden verspreiden. Veel leesplezier gewenst!

Bekijk het magazine

 

Bron: Novak - partner AccountancyWorld

Meer over


Laatste nieuws