Jan Rijken en Brigitte Zwartjes voorgedragen als nieuwe LOA-bestuursleden

HOOFDDORP - Het LOA-bestuur draagt Jan Rijken en Brigitte Zwartjes voor als nieuwe LOA-bestuursleden. Op donderdag 9 november organiseert het bestuur van de Ledengroep Openbaar Accountants (LOA) de jaarlijkse (online) ledengroepvergadering.

Twee bestuursfuncties komen vacant vanwege het aflopen van de zittingstermijnen van Annique van der Ha en Jeroen Brak.

Jan Rijken heeft ruime ervaring als MKB Accountant in de samenstelpraktijk en is sinds 2019 vennoot bij VDGC accountants en belastingadviseurs te Zeist. Binnen de NBA was hij o.m. actief als NBA-ambassadeur en lid van de Commissie MKB. Momenteel is hij lid van de Signaleringsraad en is hij toetser.

Brigitte Zwartjes-Kallenbach is sinds 2004 werkzaam in de accountancypraktijk. Ze heeft bij diverse accountantsorganisaties gewerkt en is sinds 2016 werkzaam bij BDO als Senior Manager. Daar werkt ze vnl. voor grote (inter)nationale ondernemingen en houdt zich bezig met vaktechniek. Daarnaast is ze  verantwoordelijk voor de opleiding van de beginnende assistenten.

Omdat de ledenvergadering online plaatsvindt, is besloten dat LOA-leden hun stem digitaal kunnen uitbrengen tussen 2 en 7 november. De uitslag van de stemmingen wordt bekend gemaakt tijden de ledengroepvergadering op 9 november. Voor deelname aan de digitale verkiezing en voor de ledengroepvergadering krijgen LOA-leden t.z.t. een aparte uitnodiging. Dan krijgt u ook uitgebreidere informatie over beide kandidaten.

Wilt u zelf specifieke agendapunten of andere bestuurskandidaten aan te dragen, dan kunt u dat tot 12 oktober a.s. doen door contact op te nemen met de secretaris van de ledengroep Fred de Vries (f.devries@nba.nl.)

Voor vragen over de ledengroepvergadering kunt u terecht bij Fred de Vries (secretaris van de Ledengroep Openbaar Accountants) (f.devries@nba.nl) of bij Rob Heinsbroek (r.heinsbroek@nba.nl)

 

Bron: NBA

Laatste nieuws