ESG Finance Day – 9 november te Bunnik. Het congres op het gebied van ESG, duurzaamheidsverslaggeving en CSRD. Mis het niet!

BUNNIK - Op 9 november organiseert Markus Verbeek Praehep ESG Finance Day. Dit is dé gelegenheid waarop vooraanstaande professionals uit diverse sectoren samenkomen om de laatste ontwikkelingen, best practices en strategieën op het gebied van ESG te bespreken. We hebben een indrukwekkende line-up van gerenommeerde sprekers voor je samengesteld, waaronder niemand minder dan Sander Schimmelpeninck (dagvoorzitter), Arie Koornneef (ASN Bank) en Barbara Baarsma (UvA). Daarnaast zal Olga Smirnova spreken over hoe jij jouw organisatie voorbereidt op de ESG-rapportage. Olga is de afgelopen 5 jaar verantwoordelijk voor de externe en interne duurzaamheidsrapportage bij HEINEKEN. Zij zullen je meenemen in hun visionaire inzichten over ESG en de ongekende kansen die het met zich meebrengt. 

Maar dat is nog niet alles! Tijdens diverse interactieve break-out sessies krijg je de kans om samen te werken met praktijkexperts en te ontdekken welke mogelijkheden een ESG-beleid jouw organisatie biedt. Bovendien krijg je de gelegenheid om een vliegende start te maken met duurzaamheidsverslaggeving en CSRD. Het volledige programma kun je hier vinden: programma

Voor meer informatie kan je de website bezoeken: https://esgcongres.nl/.

Schrijf je in!

 

Bron: Markus Verbeek Praehep - partner AccountancyWorld

Laatste nieuws