Nieuw Accountantsmagazine!

DEN HAAG - Er ligt weer een nieuwe editie van het Accountantsmagazine voor u klaar. Deze editie staat boordevol inspirerende artikelen en interviews, om u te informeren over ons vakgebied en bovendien te motiveren om de beste kwaliteit in uw werk naar boven te halen. 

Duurzaamheid staat hoog op de agenda. De Koninklijke Nederlandse Beroepsvereniging van Accountants (NBA) heeft het thema duurzaamheid in 2023 zelfs verplicht gesteld als leerdoel in het persoonlijke PE-portfolio.

Met die reden staat deze editie van het Accountantsmagazine in het teken van duurzaamheid en boordevol informatie en handige tips. Zo geeft Martina Saris uitleg over alle terminologie rondom duurzaamheid met een uitgebreide lijst van duurzaamheidsafkortingen in haar artikel op pagina 4. Afier Accountants laat zien hoe zij al jarenlang bezig zijn met duurzaamheid en wat dat de klanten die zij bedienen, maar ook de medewerkers van het accountantskantoor zelf, allemaal oplevert. Lees het gehele interview met Afier op pagina 7.

En wil jij meer weten over duurzaamheidsrapportages in het midden- en kleinbedrijf? Blader dan snel door naar pagina 17. Bouwe Algra licht in zijn artikel namelijk toe hoe je dat het beste aanpakt én laat zien waarom duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen ook relevant is voor kleine- en middelgrote ondernemingen. Mis tot slot het artikel van Remco Ruinemans niet, waarin hij de regeling willekeurige afschrijving op nieuwe bedrijfsmiddelen toelicht. Deze regeling is namelijk in 2023 nieuw leven ingeblazen. Blader naar pagina 20 om helemaal up-to-date te zijn. Dit en nog veel meer in het nieuwste Accountantsmagazine.

Kortom veel informatie die we graag onder onze leden verspreiden. Veel leesplezier gewenst! 

Bekijk het magazine

 

Bron: Novak - partner AccountancyWorld

Laatste nieuws