AFAS Software partner geworden AccountancyWorld

LEUSDEN - AFAS is partner geworden van AccountancyWorld. Het Nederlandse familiebedrijf AFAS Software ontwikkelt softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt.

Uw cliënten zijn van wezenlijk belang binnen de organisatie. U wilt uw cliënten daarom zo goed mogelijk adviseren en ondersteunen. En het liefst op een efficiënte manier. Daarnaast zijn het automatiseren van personeelszaken, financiële administratie en de loonverwerking van essentieel belang. 

Met de accountancysoftware van AFAS brengt u zowel de cliëntautomatisering als de overige bedrijfsprocessen volledig in één softwarepakket onder. Door deze volledige integratie verdampt veel handmatig werk. Dit bespaart niet alleen geld, maar ook tijd. Tijd die u daardoor effectiever aan uw cliënten kunt besteden.

Accountancy, Alles in één pakket

De cliëntautomatisering en kantoorautomatisering in één online softwarepakket. Dat bespaart tijd en geld! De communicatie met cliënten verloopt digitaal. De accountancyportal geeft u 24/7 inzicht in de cijfers en laat u aangiftes online goedkeuren.

Digitaal adviseren

Als accountantskantoor of administratiekantoor loop je voorop met digitale adviezen op maat! Individueel geautomatiseerd advies.

Klik hier voor meer informatie wat AFAS voor u in de Accountancy kan betekenen.

AccountancyWorld

De portal voor kennisdeling- en procesoptimalisatie in de Accountancy & Finance. Klik hier om u gratis te registreren.

Laatste nieuws