De missie van AccountancyWorld

Het AccountancyWorld Team en haar leden (Fans) hebben de droom dat AccountancyWorld bijdraagt aan een betere wisselwerking en kennisdeling tussen accountants en financieel professionals. Op verzoek van diverse accountants en financieel professionals is deze netwerk portal opgericht.

Wat leent zich beter, in een tijd als deze, waar werkdruk toeneemt, beurs en congresdeelname afnemen en men op zoek is naar steeds snellere informatievoorziening,dan een online netwerk en kennisportal.  

Accountancyworld is een besloten netwerk portal. Wij garanderen minimaal 80% eindgebruikers. Dat wil zeggen dat minimaal 80% van de leden directielid, bestuurder, accountant of financieel professional is. Studenten, werving –en selectiebureaus etc. worden actief van het platform geweigerd. Onze deelnemersadministratie controleert dit. Wel zijn er voor partners mogelijkheden om op (kennisniveau) met de doelgroep in contact te komen.

EXCLUSIEF: Wanneer u een directie of bestuursfunctie heeft, accountant of financieel professional bent kunt u zich gratis registreren voor het interactieve platform (achter login). Bovendien ontvangt u 5x per maand het digitale AccountancyWorld Magazine. Ideaal voor op de iPad of andere mobile devices.

 

Inloggegevens

Persoonlijke gegevens

Heeft u tevens interesse om donateur te worden? Toon de voordelen
Spotlight
Spotlight
Spotlight
Het Accountancyworld netwerk
Accountancyworld verbindt professionals uit de Finance met elkaar. Word ook onderdeel van Accountancyworld!
Advertentie
uw banner hier?