Wil jij met jouw kantoor méér winst, méér waarde, méér impact maken?

VENRAY - Ben jij kantooreigenaar en wil je meer tijd, een goeie waardering voor de diensten die je levert en bewuster bouwen aan jouw kantoor?

Om dat te kunnen heb je nieuwe inzichten en inspiratie nodig en daar moet je tijd voor vrij maken. En net dat is waarschijnlijk het probleem. Jij bent zo druk met alles goed te regelen voor jouw klanten dat er weinig tijd overblijft voor de commerciële ontwikkeling van jouw kantoor. Wij geloven dat die commerciële ontwikkeling niet stil mag staan en juist heel goed gepaard gaat met de dagelijkse dienstverlening. Zeker nu zou je je geen zorgen moeten maken over jouw kantoor.

Tijdens deze masterclass zul je zien hoe jij meer tijd krijgt voor de sturing van jouw kantoor en een uitstekend verdienmodel kunt creëren. Je zorgt er ook voor dat klanten jou nog beter begrijpen en dat jij de business van jouw klanten sneller kunt doorgronden.  

Wil jij dit ook voor jouw kantoor en wil je tevens direct leren hoe je dit zelf bij jouw klanten kunt toepassen? Schrijf je dan in voor onze masterclass MKS-bedrijfsadviseur op 29 maart a.s.

 

Bron: Management Kompasgroep B.V. - partner AccountancyWorld

Laatste nieuws