Novak op bezoek bij: SAM accountants in Rotterdam

ROTTERDAM - SAM is een vernieuwend kantoor van accountants en financiële specialisten. Zij bedienen klanten in het hele land en focussen zich op de relatie met de klant. ‘’Er moet een klik zijn, want plezier in ons werk is wat voorop staat.’’ Het kantoor zorgt met meerdere partners met kennis van verschillende industrieën voor een optimale klantbediening. Deze visie maakt dat er binnen SAM accountants een kruisbestuiving ontstaat van de algehele expertise.

Het kantoor is tevreden met hoe het nu gaat, maar mocht er zich een nieuwe partner aandienen, dan staan zij hier zeker voor open! Jezelf blijven ontwikkelen wordt zeer aangemoedigd vanuit de partners. Partners bij hen zijn onder andere assistent-accountants en fiscalisten. Dit betekent dat feitelijk elke 'fee earner' partner kan worden, wat meer recht doet aan zijn/haar kunnen en veel vrijheid geeft in werk, werkindeling en vakanties. Als partner bepaal jij wanneer en waar je wilt werken, waarbij de klant centraal staat.

Volgende maand heeft het hele kantoor een Wwft cursus van Novak op de agenda staan. Wilt u meer weten over SAM accountants? Klik hier.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een inhouse cursus? Klik hier

 

Bron: Novak - partner AccountancyWorld

Laatste nieuws