Privacy Zeker sluit partnership met AccountancyWorld

AMSTERDAM - Nog steeds voldoen veel bedrijven niet aan de AVG, terwijl privacybescherming juist hoog op de agenda zou moeten staan. Privacy Zeker is dé specialist op het gebied van privacywetgeving voor het MKB en zzp’ers. Als partner van AccountancyWorld helpt Privacy Zeker accountantskantoren en haar klanten om aan de AVG te voldoen. 

Ingewikkelde wetgeving

De AVG draait om de bescherming van persoonsgegevens. Door de komst van de AVG zijn de privacyrechten van klanten of gebruikers versterkt en uitgebreid en hebben bedrijven meer verantwoordelijkheden. Niet voldoen aan de wetgeving kan een hoge boete opleveren; tot maximaal €20 miljoen of 4% van de wereldwijde jaaromzet.

Een grote misvatting is dat de AVG alleen geldt voor grote bedrijven die met veel data werken. Maar de wet geldt voor alle bedrijven die persoonsgegevens verwerken, groot en klein. Ook MKB-ondernemingen en zzp’ers verwerken persoonsgegevens, bijvoorbeeld door het versturen van een offerte of een factuur. 

Eenvoudig en betaalbaar voldoen aan de wetgeving

Door het combineren van juridische kennis, een slimme tool én persoonlijke begeleiding helpt Privacy Zeker MKB-ondernemingen en zzp’ers om te kunnen voldoen aan de privacywetgeving.

Het programma van Privacy Zeker helpt ondernemers om op een eenvoudige manier te zien aan welke privacywetgeving moet worden voldaan en hoe ze hier, met de hulp van Privacy Zeker, aan kunnen voldoen. Ook maakt Privacy Zeker een privacyreglement op maat, een cookieverklaring en model verwerkersovereenkomst. Klanten krijgen ook toegang tot een eigen dashboard, met daarin het datalekregister en verwerkingsregister. De helpdesk met privacy experts is er voor alle privacy vragen; persoonlijk, toegankelijk en gewoon inclusief in de abonnementsprijs.

Kijk voor meer informatie op: https://privacyzeker.nl/

Bron: Privacy Zeker – partner AccountancyWorld

Laatste nieuws