Meerderheid accountantskantoren onderzoekt concreet de mogelijkheden van blockchaintechnologie

BREDA - Uit een (eerdere) poll onder meer dan 1.500 unieke stemmers op www.accountancyworld.nl blijkt dat circa 60% van hen werkzaam is bij een kantoor dat al concreet de mogelijkheden van blockchain onderzoekt. Wij zijn benieuwd hoe u hier nu over denkt.

De overige 30% zegt dat hun kantoor nog niet met blockchain bezig is en 10% weet niet of hun kantoor wel of niet de mogelijkheden van blockchain onderzoekt.

Einde van de jaarrekening?

Zorgt blockchain voor het einde van de jaarrekening? Hierover lopen de meningen sterk uiteen. Een nieuwe poll volgt snel.

Over AccountancyWorld:

AccountancyWorld behoort tot de best bezochte websites in de Accountancy in Nederland (en België). Het onderscheidend vermogen van AccountancyWorld t.o.v. andere websites is dat het zich enkel richt op directie & managementleden, accountants en financieel professionals. Personen die binnen hun organisatie beslissingsbevoegd zijn of die binnen hun expertise of adviserende rol een belangrijke stempel drukken op de dagelijkse gang van zaken.

AccountancyWorld brengt financieel professionals de laatste ontwikkelingen in binnen en buitenland en biedt hen daarbij de unieke kans om zelf mee te praten. Dit gebeurt via (reacties) op nieuwsartikelen, het plaatsen van eigen social media & statusupdates en een forum om actief te discussiëren.

Voor aanbieders van producten en/of diensten gericht aan bedrijven of personen in de accountancy of financiële sector is er de mogelijkheid om (op kennisniveau) in contact te komen met hun doelgroep.

LinkedIn groep:

In onze LinkedIn groep zitten inmiddels meer dan 4.900 leden.

Meer informatie:

Meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Laatste nieuws