Mark’s eerste week bij Hyarchis

EINDHOVEN - Eerlijk toegegeven; na 8 jaar bij Exact voelden de eerste paar dagen bij Hyarchis toch wat onwennig. Dit had uiteraard weinig te maken met de vriendelijke collega’s, het warme welkom met een mooie bos bloemen en alle randzaken die keurig geregeld waren. Het had vooral te maken met het loslaten van het vertrouwde en mijn eigen onzekerheid.

Eén week later…

Nú, een week na mijn eerste dag, is dit al volledig verleden tijd. Ik voel de waardering van mijn collega’s. Ze gaan uit van mijn opgedane ervaring en expertise in de accountancymarkt. Op mijn beurt kan ik weer leunen op hun ervaring met onze oplossingen en andere (markt-)kennis. Ook niet onbelangrijk; met de eerste lentedagen van het jaar is het geen straf om naar kantoor te lopen.

Kantoor

Waar het uiteindelijk echt om draait zijn onze oplossingen. Hyarchis biedt kant-en-klare software oplossingen voor Digital Business, Online Collaboration, Document Management en Customer Communication. Mijn eerste week stond in het teken van antwoord krijgen op verschillende vragen hieromtrent. Het klinkt namelijk heel mooi, maar hoe werkt dit in de praktijk? Welke ontwikkelingen staan er op stapel? En hoe kunnen accountants hier optimaal van profiteren?

Digital Business Platform

Uiteraard heb ik nog niet op alle vragen een antwoord, maar de eerste indrukken zijn zeer positief. Voor met name het Digital Business Platform zie ik veel mogelijkheden. Dit platform – met Document Management als basis, maar met de klant centraal – stelt accountants in staat om het volledige commerciële, administratieve en bedrijfsmatige proces te transformeren naar één digitale omgeving. Binnen deze omgeving kunnen accountants optimaal met klanten, en eventueel derde partijen, samenwerken.

Daarnaast ben ik heel blij met het aankomende nieuwe jasje van (de web versie) van Hyarchis Document Manager. Daarom deel ik alvast een sneak preview:

Web-versie HDM

Wilt u graag meer weten over het Digital Business Platform en wat dit voor jouw accountants- of administratiekantoor kan betekenen? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Hyarchis Document Manager? Neem dan gerust contact met ons op. Bent u Unit4 gebruiker? Lees dan hier verder.

Mark ter Steege, Business Development Manager Accountancy

Laatste nieuws