Moore MKW beklinkt strategisch partnerschap met Caseware

Moore MKW kondigt met trots het strategisch partnerschap aan met Caseware dat een toonaangevend cloudplatform voor accountants en financiële professionals biedt. De samenwerking vormt een belangrijke mijlpaal in de koers van Moore MKW om blijvend te investeren in technologische innovatie en kwaliteit. Het op 4 juli contractueel beklonken partnerschap stelt het accountancy- en advieskantoor in staat om haar auditdiensten te verankeren op een toekomstbestendig, compleet en intelligent cloudbased platform.

Michel Thoben, Audit Partner Moore MKW, benadrukt het belang van dit partnerschap: “De markt is volop in beweging en wij vinden het belangrijk om vanuit innovatieve slagkracht concreet te investeren in toekomstige ontwikkelingen op technologisch vlak. Wij hebben daarom juist de keuze gemaakt om naar voren te kijken en te kiezen voor het meest geavanceerde en innovatieve softwarepakket voor de audit praktijk: Caseware Cloud.”

Partners aan de ontwikkeltafel

Samen met collega Maurice Schulte, Audit Partner Moore MKW, licht Thoben toe in Caseware een partij te hebben gevonden die met Moore MKW werkt aan de ontwikkeling van applicaties voor de accountancy, nu én in de toekomst. “Moore MKW neemt zitting aan de ontwikkeltafel bij Caseware International. Zo zorgen wij ervoor dat we dicht bij het (ontwikkel)vuur zitten en de mogelijkheid hebben om daar adequaat en concreet invulling aan te geven.”

Concreet behaalde successen

Beschikbaar in het Nederlands
Het eerste concrete succes vanuit het partnerschap met Caseware is dat het Audit+ pakket nu ook in het Nederlands beschikbaar is. Schulte: “Dit was voor Moore MKW een belangrijke vereiste toen bleek dat Caseware Cloud in beginsel alleen Engelstalig was. De keuze voor deze vertaling vanuit Caseware bleek juist, aangezien meerdere partijen inmiddels hebben aangegeven behoefte te hebben aan een Nederlandstalige versie. Dat is natuurlijk ook wat Moore MKW en Caseware beogen: samen optrekken en elkaar sterker maken.”

Groepscontroles
Een andere belangrijke ontwikkeling is de toevoeging van groepscontroles, gepland voor de release in 2025. “Dit is cruciaal voor onze complexe opdrachten en zal geïntegreerd worden in het cloudplatform. Dat is de volgende stap waar we met Caseware vanaf de ontwerpfase invulling aan zullen geven”, aldus Thoben.

Data-analyse en AI
Het Caseware-platform biedt eveneens mogelijkheden op het gebied van data-analyse en AI. Thoben: “Dit jaar zullen wij ons inhoudelijk richten op de implementatie van het cloudplatform, maar de mogelijkheden voor data-analyse en AI zitten er achter de schermen al in. Het hoeft alleen nog verder verfijnd te worden. Caseware is bereid samen met Moore MKW te investeren en mee te denken in toekomstige behoeften. Dat is een mooi vooruitzicht.”

Internationale erkenning en lokale implementatie

De keuze voor Caseware wordt ook internationaal erkend. Het internationale netwerk Moore Global heeft eveneens expliciet gekozen voor Caseware dat wereldwijd hoog staat aangeschreven. “Dit zal op termijn ook de samenwerking van internationale groepscontroles binnen het Moore Global-netwerk gaan stimuleren en bij de uitvoering efficiencyvoordelen opleveren”, aldus Schulte.

Opleiding en ondersteuning

Schulte: “Daarnaast faciliteert Caseware ons met een uitgebreid opleidingsprogramma via de Caseware Academy. Dit platform biedt video’s en instructies voor de 140 auditmedewerkers van Moore MKW, voor zowel de huidige implementatiefase als toekomstige updates en ontwikkelingen.”

Autoriteit

Het partnerschap met Caseware positioneert Moore MKW als een autoriteit in de markt, waarbij wij elkaars actieve partners in de ontwikkeling van auditsoftware zijn. Thoben besluit: “Wij hebben een sterke positie waarin we niet alleen profiteren van de innovaties, maar ook bijdragen aan de ontwikkeling ervan. Dit partnerschap is een strategische zet om onze slagkracht en marktpositie te versterken.”

Moore MKW: pionier in innovatie

Met deze samenwerking is Moore MKW het eerste middelgrote accountantskantoor in Nederland dat de Audit+ software op het Caseware cloudplatform gaat gebruiken. Een duidelijk signaal naar de buitenwereld dat Moore MKW niet alleen investeert in de nieuwste technologieën, maar ook een vooruitstrevende en innovatieve werkgever en sparringpartner voor klanten wil zijn.

Over Moore MKW

Moore MKW heeft als accountancy- en adviesorganisatie alles in huis voor de ondernemer van nu. Met meer dan 1.000 medewerkers op 19 vestigingen in Nederland – en ons internationale netwerk Moore Global – adviseren wij ondernemers bij alle vraagstukken waar zij mee te maken krijgen. Onder het motto ‘Samen Toekomstbestendig’ willen we bijdragen aan persoonlijk geluk, zakelijk succes én onze samenleving. Op werkenbijmoore-mkw.nl vind je alle vacatures en informatie over Moore MKW als werkgever.

 

Bron: Moore MKW

Meer over


Laatste nieuws