Ook Faster Forward partner AccountancyWorld

BERGEN OP ZOOM - Ook Faster Forward is partner geworden van AccountancyWorld. Dagelijks werken meer dan 3200 professionals in de financiële sector met de software van Faster Forward. De klantenkring van Faster Forward varieert van zelfstandig werkende intermediaire adviseurs tot franchiseformulers en van verzekeringsmaatschappijen tot banken en pensioenuitvoerders. Faster Forward Elements heeft de flexibiliteit die nodig is om op al die uiteenlopende bedrijfsvormen aan te sluiten en de kostenefficiency te vergroten.

Faster Forward Elements

Faster Forward Elements is een online platform voor de financiële sector waarmee u uw klanten integraal kunt bedienen. Uw bedrijfsprocessen verlopen als vanzelf door onze robuuste workflowengine: alle contacten en mutaties vinden (automatisch) plaats vanuit één klantdossier. Zo bespaart u heel veel tijd, moeite én kosten.

Customer journey

Faster Forward Elements is volledig ontwikkeld vanuit het perspectief van uw klant. Het resultaat is een bedieningsproces dat door uw klant als persoonlijk maatwerk wordt ervaren, terwijl het tegelijk doorlopend kan worden afgestemd op uw werkwijze en zakelijke doelstellingen.

Faster Forward combineert diepgaande kennis van de financiële sector met een praktische kijk op ICT-oplossingen. Zo zijn zij in staat om hun software zorgvuldig aan te laten sluiten op uw business model én veranderende wet- en regelgeving. Tijdens een persoonlijke ontmoeting laten zij graag zien wat zij voor u kunnen betekenen.

Bekijk hier de website van Faster Forward

Klik hier als u meer informatie wilt over Faster Forward Elements voor Hypotheken, Faster Forward Elements voor Pensioen en Faster Forward Elements voor Verzekeringen.

Laatste nieuws