Hoe ‘GRIP KRIJGEN OP’ succesvol gebruik maakt van WeFact

EERSEL - “In mijn praktijk behandel ik fysieke en emotionele blokkades bij jong en oud, zodat zij hun persoonlijke kracht verder kunnen ontwikkelen. Zo help ik ze met de juiste keuzes maken, zodat ze weer GRIP KRIJGEN OP hun leven.”

Naar de website van GRIP KRIJGEN OP
 

Hoe ben je bij WeFact uitgekomen?

Na een drukke werkdag moest ik weer facturen maken voor de cliënten van die dag. Hierbij moest ik iedere keer opnieuw hun gegevens invoeren. Dit vond ik verspilde energie en tijd. Dankzij mijn collega behandelaar, een acupuncturist, kwam ik in aanraking met WeFact. Ik wist dat zij haar facturen altijd automatisch verstuurde via de mail. Dit bleek ze via WeFact te doen. Zij heeft me uitgelegd wat WeFact is en hoe tevreden zij was. De stap om een gratis proefperiode van 30 dagen aan te vragen was toen snel genomen.

Werken met WeFact bespaart me tijd en energie. Zo kan ik me focussen op hetgeen dat echt belangrijk is: mijn cliënten!

Waarom WeFact?

Ik verwerk inkoopfacturen, offertes en facturen in WeFact. Ik vind het erg prettig dat ik alles op 1 plek kan doen en mijn boekhouder kan koppelen aan mijn administratie.

Doordat ik het boekhoudpakket heb gekoppeld waarmee mijn boekhouder werkt, komt mijn hele administratie automatisch bij hem terecht! — Ellen Joziasse

Daarnaast gebruik ik de koppeling met Mollie om iDEAL-betalingen mogelijk te maken. Zo is het voor de klant meteen duidelijk en gemakkelijk om te betalen. Ook verstuur ik automatisch betalingsherinneringen na een bepaalde termijn. Al met al, scheelt werken met WeFact mij veel tijd en energie!

Meer succesverhalen van ondernemers:

Over WeFact

WeFact helpt dagelijks duizenden ondernemers met het makkelijker maken van hun administratieproces. De ondernemer kan zelf foutloos (periodiek) factureren en offertes maken in eigen huisstijl, en inkoopfacturen (scan-en-herken) verwerken, betalen en autoriseren. WeFact exporteert automatisch de financiële data naar het boekhoudpakket.

 

Bron: WeFact - partner AccountancyWorld

Laatste nieuws