Vinken Recruitment: persoonlijke bemiddeling in de accountancy

EINDHOVEN - Vinken Recruitment is opgericht, omdat ik onderscheidend wil zijn in een persoonlijke bemiddeling van (assistent) accountants, (assistent) belastingadviseurs en salarisadministrateurs. Na jarenlange ervaring bij kleinere en grote, internationale intermediairs en bij een accountants- en belastingadvieskantoor heb ik besloten om de kennis en ervaring in te zetten in een gespecialiseerd kantoor.

Sinds 2007 is mijn kennis van de branche enorm gegroeid. Door gesprekken met vennoten, managers en HR adviseurs van kantoren enerzijds en met kandidaten die op zoek zijn naar een overstap anderzijds, krijg ik vanuit 2 zijden informatie over ontwikkelingen, obstakels, strategie, bedrijfsculturen, organisatiestructuren en arbeidsvoorwaarden. Daarmee maakt Vinken Recruitment overeenkomsten en verschillen inzichtelijk en zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Waar haal ik mijn voldoening uit? Wanneer ik jou als professional kan helpen met het maken van de juiste keuze. Dat kan betekenen dat je over een bestaande vacature in gesprek gaat, maar dat kan ook betekenen dat je in gesprek raakt met een kantoor waar nog geen vacature bestaat, maar waar de mogelijikheid gecreëerd wordt op basis van een aantal overeenkomsten. De korte lijnen met de eindverantwoordelijken maken dit mogelijk.

Professionals

Of je als starter op zoek bent naar je eerste baan of als senior manager naar een eindverantwoordelijke positie binnen een kantoor? Graag deelt Vinken Recruitment haar netwerk in de accountants- en belastingadvieswereld met je, zodat je een juiste keuze kunt maken.

Benieuwd naar onze vacatures?

 

Bron: Vinken Recruitment - donateur AccountancyWorld

Laatste nieuws