Alfa benoemt twee nieuwe commissarissen

WAGENINGEN - Alfa heeft per 1 januari Sandra Addink AA en Peter Ruys tot de raad van commissarissen benoemd. Op diezelfde datum is Jan Meerman afgetreden. Dit meldt de organisatie zelf. De voltallige raad van commissarissen van Alfa bestaat per bovengenoemde datum uit Sandra Addink, Piet Boer, Cees Kuijvenhoven, Peter Ruys en Jaap Wielaart.

Abbink is sinds 2014 ibestuurslid van Bestuur Zuivelcoöperatie FrieslandCampina U.A. Bovendien is zij lid van de raad van commissarissen van de Koninklijke FrieslandCampina. Daarnaast houdt Abbink zich bezig met bestuurlijke activiteiten gericht op de maatschappij en het accountantsberoep.

Peter Ruys is directeur en oprichter van ZorgKiezer.nl, Hypotheek24.nl en DeGoedkoopsteNotaris.nl. Ruys is een veelgevraagd deskundige op het gebied van zorg en gerelateerde financiële onderwerpen.

Alfa heeft veel klanten in de agrarische sector en het MKB. Daaronder zijn veel familiebedrijven. Alfa heeft momenteel 900 werknemers en 31 vestigingen door heel Nederland.

Laatste nieuws