De volgende stap naar een vernieuwde beroepsorganisatie

AMSTERDAM - De NBA heeft twee documenten gepubliceerd over de aanpassing van de governance en de organisatie van de NBA met haar ledengroepen en commissies: een basisdocument en een samenvatting hiervan. Het eerste document is geagendeerd voor de ledenvergadering van 14 december a.s. en leden kunnen tot 10 november hun zienswijzen hierop indienen.

De vernieuwing van de beroepsorganisatie /governance staat op de agenda van de ledenvergadering van 14 december 2020. De faculties en communities, als centra voor beroepsontwikkeling en plekken waar leden elkaar kunnen vinden, vormen nog steeds een belangrijk onderdeel van de plannen. Het inrichten en vormgeven ervan gebeurt samen met leden. Een geleidelijke weg waarin we de ervaringen die we opdoen gebruiken om de plannen voortdurend aan te passen en te verbeteren. Dat geldt zowel voor het traject naar de ledenvergadering toe, als voor het traject dat daarna komt.

De ledenvergadering is een belangrijke volgende stap waarin wij de leden vragen in te stemmen met het verzoek aan de minister van Financiën een wetsvoorstel in te dienen gericht op vernieuwing van onze beroepsorganisatie.

Bekijk de documenten hier.

 

Bron: NBA

 

Laatste nieuws