Beste accountant, wil jij grip op documentstromen in jouw organisatie?

LEUSDEN - Beste accountant, wil jij grip op documentstromen in jouw organisatie? Schrijf je dan snel in voor het AFAS Accountancy College en laat je inspireren tijdens de sessie: Grip op documenten op 22 februari 

22 februari: Grip op documenten
In de sessie van 22 februari nemen we je mee in de wereld van documenten. Erik van den Dobbelsteen (vestigingsleider Schipper Accountants) neemt je mee in zijn ervaringen en deelt zijn visie op het accountantskantoor van de toekomst.

Kees Breure (directeur CRMconnectors) deelt zijn kennis rondom het optimaliseren van document en e-mail processen. Het digitale jaarrekeningproces voor de middelgrote organisaties wordt ook meegenomen. In 2018 moeten ook deze organisaties hun jaarrekening in SBR aanleveren en dat is een stuk complexer dan voor het klein bedrijf. Deze jaarrekeningen moeten namelijk door een accountant worden gecontroleerd en van een controleverklaring met handtekening voorzien zijn.

Deelname aan het evenement is kosteloos en beschikbaar voor zowel niet AFAS klanten als kantoren die reeds met AFAS werken.

Schrijf u hier gratis in.

Laatste nieuws