IT for Financials: geef sturing aan de digitale transformatie

De digitale transformatie is gaande en dat vraagt om visie, leiderschap en aanpassingsvermogen in iedere organisatie. Als senior financial heeft u een crucialerol als het gaat om digitalisering in uw organisatie. U staat in verbinding met verschillende afdelingen en weet wat er nodig is om processen en systemen zo in te richten dat informatiestromen goed verlopen. Sterker nog, de informatie die u levert is betrouwbaar, voldoet aan de gestelde regels en zorgt ervoor dat projectkosten beheersbaar blijven.

De opleiding IT for Financials: geef sturing aan de digitale transformatie biedt u de unieke kans om vanuit uw financiële functie verder te ontwikkelen. Tijdens de opleiding ontwikkelt u een strategische blik op digitalisering en ontwikkelt u vaardigheden om een sturende rol te vervullen in de digitale transformatie.

Iets voor u?

-       U heeft minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de financiële functie

-       U heeft één van de volgende opleidingen gevolgd: Financiële opleiding op Hbo-niveau, HOFAM of andere Post-hbo opleiding op financieel economisch terrein of een opleiding financieel management op WO-niveau.

-       U bent een financial die op strategisch/tactisch niveau proactief wil bijdragen aan de vormgeving en implementatie van de digitale (finance) transformatie in de organisatie.

Werkvorm
De opleiding IT for Financials: geef sturing aan de digitale transformatie omvat 16 lesdagen (van 10.00 – 17.00 uur) verspreid over een jaar. De opleiding bestaat naast een kick-off en een afsluiting uit drie modules:

-       Visie op digitale transformatie

-       Initiatie van digitale transformatie

-       Implementatie en borging van digitale transformatie

Gedurende het gehele traject werkt u aan een real life praktijkopdracht, waarbij de casuïstiek uit uw eigen organisatie als uitgangspunt wordt genomen waardoor u het geleerde direct kan toe passen in uw eigen praktijk. We sluiten af met een presentatie en verdediging waarin alle opgedane inzichten worden besproken en beoordeeld.

Studieduur en studiebelasting

De studiedagen zijn verdeeld over 16 dagen in één jaar. De studiebelasting bedraagt ongeveer 6 uur per week (excl. Lesuren).

PE-uren

Na het behalen van uw diploma ontvangt u 96 PE-uren.

Meer informatie of vragen?

Heeft u vragen over deze opleiding? Of kunt u advies gebruiken bij het maken van een keuze? Klik hier voor meer informatie.

 

Bron: NIVE Opleidingen - partner AccountancyWorld