Erik Verstraten en Bas Bergkamp stellen het belang van de klant centraal

Vanwege hun jarenlange ervaring in het begeleiden en adviseren van klanten op het gebied van administratieve dienstverlening, loonadministraties en belastingadviezen is advieskantoor Verstraten & Bergkamp een onmisbare sparringpartner voor hun klanten. Erik Verstraten en Bas Bergkamp stellen het belang van de klant met behulp van slimme automatisering altijd centraal. Zij helpen klanten grip krijgen op hun cijfers, doestellingen én op de groei van hun onderneming. KING Accountancy helpt hen hier dagelijks bij en ondersteunt hen bij de nieuwe adviserende rol voor de accountant. 

De automatisering van de werkzaamheden binnen de financiële sector heeft na 2020 een echte boost gekregen. Uiteraard door het verplichte thuiswerken vanwege corona, maar ook door het extra fiscale werk rondom de corona steunpakketten én de verschuivende rol van accountants. Van hen wordt immers steeds vaker een adviserende rol verwacht, waarbij strategisch meedenken met de ondernemer onmisbaar is. Dat er voldoende tijd nodig is om gericht te adviseren en dat deze adviezen gebaseerd zijn op actuele cijfers, is hierbij natuurlijk van groot belang. 

Een financiële administratie die zo min mogelijk tijd kost 

Als kantoor ontzorgt Verstraten & Bergkamp de mkb-ondernemer echt bij alles wat er in hun onderneming voorbijkomt. Denk hierbij aan administratieve processen, fiscaal werk én de strategische groei van de onderneming. Hierdoor is het erg belangrijk om alle processen altijd in beeld te hebben.  

“De basis is dat het onderhouden van die financiële administratie zo min mogelijk tijd kost. Daar hebben wij KING Software voor nodig” vertelt Bas Bergkamp, directeur samenstelpraktijk bij Verstraten & Bergkamp. “De uitdaging waar wij tegenaan liepen met onze vorige financiële software, was het op elk moment in beeld hebben van alle processen” legt Erik uit. “KING Software heeft een accountancy platform waarbij je het dashboard raadpleegt, je één keer kijkt en je kunt van al je klanten zien wat er nog verwerkt moet worden binnen de financiële administratie. Dat is ook een tool waar wij op sturen” vertelt Bas. Door deze tijdwinst schakelen ze bij Verstraten & Bergkamp razendsnel en zijn ze op strategisch vlak een echte sparringpartner voor hun klanten.   

De accountant als sparringpartner van de ondernemer  
Hoe goed heb jij je die nieuwe rol van de accountant al toegeëigend? De accountant die inzetbaar is als sparringpartner van de ondernemer, gaat langdurige én loyale samenwerkingen aan. In plaats van achteraf kijken hoe het is gegaan, bijvoorbeeld in jaarverslagen, kijk je vooruit en geef je gerichte adviezen. Omdat er dagelijks mutaties plaatsvinden moet je hiervoor wel snel de meest actuele cijfers kunnen raadplegen. En dat is nou net datgene waar het accountancy dashboard van KING Software mee helpt.  
  
Waar Verstraten & Bergkamp de mkb-ondernemer ontzorgt, helpt KING Software hen en vele andere administratie-, advies-, én accountancykantoren hierbij met KING Accountancy. Met ruim 100.000 administraties die hiermee verwerkt worden en de tijdwinst die dit oplevert, blijven er waardevolle uren over waarin gericht advies gegeven wordt. Precies zoals de ondernemer wil én verwacht.  
  
Meer weten over de ervaringen van Advieskantoor Verstraten & Bergkamp? Lees hier het volledige artikel.  

 

Bron: KING Software - partner AccountancyWorld