Adverteren

AccountancyWorld behoort tot de best bezochte Accountancy nieuwswebsites in Nederland (en België). Het onderscheidend vermogen van AccountancyWorld t.o.v. andere websites is dat het zich enkel richt op directie & managementleden, accountants en financieel professionals. Personen die binnen hun organisatie beslissingsbevoegd zijn of die binnen hun expertise of adviserende rol een belangrijke stempel drukken op de dagelijkse gang van zaken. Wij garanderen dat tenminste 80% van onze doelgroep decision maker is in de accountancy of finance.

AccountancyWorld brengt financieel professionals de laatste ontwikkelingen in binnen en buitenland en biedt hen daarbij de unieke kans om zelf mee te praten. Dit gebeurt via (reacties) op nieuwsartikelen, het plaatsen van eigen social media & statusupdates en een forum om actief te discussiëren.

Voor aanbieders van producten en/of diensten gericht aan bedrijven of personen in de accountancy of financiële sector is er de mogelijkheid om (op kennisniveau) in contact te komen met hun doelgroep.

Meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.


Contact
Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met AccountancyWorld. Wij sturen u vervolgens de mogelijkheden retour: info@accountancyworld.nl

AccountancyWorld
Postbus 3317
4800 DH Breda
The Netherlands

 

Het Accountancyworld netwerk
Accountancyworld verbindt professionals uit de Finance met elkaar. Word ook onderdeel van Accountancyworld!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?