NEMACC Symposium 2017

wanneer? 8 juni 2017 16:00
waar? Expo/Euretco Hoevelaken
kosten? Dit symposium is gratis toegankelijk voor NBA-leden

Op 8 juni vindt een NEMACC symposium plaats met de thema’s ‘informatiebeveiliging en datalekken’, 'sociale media' en ‘materialiteit’. Dit symposium is gratis toegankelijk voor NBA-leden.

Informatiebeveiliging en datalekken

De middag begint nemen Prof. Hans Gortemaker RA, Jan Pasmooij RE RA RO en drs. Ruud Snoeker RA u mee in de wereld van informatiebeveiliging en datalekken. Zij introduceren een praktische aanpak voor u als mkb-accountant op het gebied van informatiebeveiliging (inclusief datalekken). Met deze aanpak worden de risico's en mogelijke maatregelen voor uw bedrijfsvoering in kaart gebracht.

Materialiteit

Informatie is materieel als het weglaten of onjuist opnemen daarvan de economische beslissingen van de gebruikers kan beïnvloeden. In de literatuur over materialiteit is vooral aandacht voor externe verslaggeving van grote ondernemingen, terwijl materialiteit ook een rol speelt in het MKB. In deze presentatie nemen Martin Hoogendoorn en Elly van der Velden u mee in de regelgeving van materialiteit bij MKB-ondernemingen.

Sociale media

Wat doet u als mkb-accountant met sociale media? In hoeverre is het gebruik van sociale media passend voor een accountantskantoor? In deze presentatie gaat Jeanet Walraven in op de kansen en bedreigingen die samenhangen met het gebruik van sociale media in de beroepspraktijk van de mkb-accountant. 

Praktische informatie

  • Datum: donderdag 8 juni 2017
  • Tijd: 16.00 - 20.00 uur
  • Expo/Euretco Hoeveloeken, Koninginneweg 1, 3871 JZ Hoevelaken
  • Deelname is gratis

PE: 3

 
 


Het Accountancyworld netwerk
Accountancyworld verbindt professionals uit de Finance met elkaar. Word ook onderdeel van Accountancyworld!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?