Forward Thinking

wanneer? 30 maart 2017 15:30
waar? Theaters Tilburg
kosten? Kosteloos

TILBURG - ABAB Accountants en Adviseurs organiseert op 30 maart 2017 de tweede editie van het jaarcongres Forward Thinking. Het eerste jaarcongres werd vorig jaar door de bezoekers beoordeeld met gemiddeld een 8,2. ‘Inspirerend’ en ‘een echte eyeopener’, waren de reacties. Het thema is hetzelfde gebleven: toekomstgericht ondernemen. Dit keer spreken Gijs van de Ven, Tesla Inc, en trendwatcher Adjiedj Bakas.

 

John Verhagen, Voorzitter Hoofddirectie ABAB Accountants en Adviseurs: “Hoe blijf ik succesvol in de toekomst? Dat is een vraag die altijd relevant is voor ondernemers. Maar in deze tijd waarin technologische ontwikkelingen elkaar exponentieel opvolgen, is de noodzaak om vooruit te kijken alleen maar groter geworden” “Tegelijkertijd blijkt het lastig voor ondernemers om zich los te maken van de dagelijkse prioriteiten om daadwerkelijk met langetermijnstrategie bezig te zijn. Door dit congres te organiseren willen we daarvoor een moment creëren. We bieden inzicht, inspiratie, tips en de gelegenheid om met andere ondernemers van gedachten te wisselen. Ondernemers kunnen veel leren van andere ondernemers. Daarom hebben we dit jaar gekozen om naast een trendwatcher een inspirerend bedrijf aan het woord te laten over hun toekomstvisie en strategie.”

 

Trends, succesfactoren en Tesla in een wereld met duurzame energie

Het ABAB jaarcongres Forward Thinking 2017 biedt een vooruitblik op trends en ontwikkelingen en de impact daarvan. Tesla is hét voorbeeld van een innovatief bedrijf met een visie dat risico’s durft te nemen. Hun doel is de overgang van de wereld naar duurzame energie te versnellen. Hoe pakken ze dit aan? Welke uitdagingen komen ze tegen? En wat is bepalend voor hun succes? Trendwatcher Adjiedj Bakas benoemt de belangrijkste trends op dit moment en geeft aan de hand van voorbeelden tips om hierop in te kunnen spelen.

 

Meer informatie en aanmelden

Het congres vindt plaats op donderdag 30 maart 2017 in Theaters Tilburg. Het is bedoeld voor ondernemers, directeuren en CFO’s uit het midden en grootzakelijk segment in de regio Zuid-Nederland. Deelname is kosteloos. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.abab.nl/forwardthinking. Daar staat ook meer informatie over het congres en de sprekers.Het Accountancyworld netwerk
Accountancyworld verbindt professionals uit de Finance met elkaar. Word ook onderdeel van Accountancyworld!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?