MASTERCLASS MKS BEDRIJFSADVISEUR (18PE)

wanneer? 23 februari 2021 08:30
waar? Parkhotel, Horst
kosten? € 2.500,-

Onze hardloper en best beoordeelde training voor accountants en adviseurs die nog meer willen adviseren. Tijdens dit meerdaags programma worden theoretische en bedrijfsecomische aspecten praktisch gecombineerd. In een prachtige omgeving te midden van de natuur word je als adviseur opgeleid en getraind in de MKS Methode.

 

Dit is de enige training waarna je in aanmerking komt voor het MKS Adviseur certificaat.

 

Uniek 2-daags programma
Deze training vindt plaats in het 4 sterren Parkhotel in de bosrijke omgeving van Horst in Noord Limburg. Deze prachtige locatie vormt al jaren de sfeervolle basis van de best beoordeelde 2 daagse Masterclass.

 

Comfort, overnachting en diner
Tijdens deze twee dagen zal het je aan niets ontbreken, je wordt voorzien van alle comfort, een diner, een overnachting tussen de twee dagen en een heerlijke lunch overdag.

 

Programma
In 2 dagen trainen we jou zodanig dat jij als bedrijfsadviseur het MKS® kunt toepassen bij jouw klanten. Deze 2 daagse masterclass, die inmiddels door ruim 400 accountants- en adviseurs is gevolgd, is volgens de cursisten een echte aanrader voor accountants en adviseurs die meer structuur en handvatten willen tijdens het adviseren. Deze masterclass is tot stand gekomen op basis van een combinatie van de meest succesvolle masterclasses en trainingen die wij de afgelopen 5 jaar verzorgd hebben. Gemiddeld wordt deze beoordeeld met een 8+

 

Deze 2 dagen zitten boordevol met (bedrijfseconomische) theorie en inzichten, gekoppeld aan een gestructureerde succesvolle aanpak. Theorie en praktijk gaan telkens hand in hand en worden praktisch gecombineerd. Na deze twee dagen kun je direct als bedrijfseconomisch- en rendementsadviseur aan de slag bij jouw klanten. De onder genoemde onderwerpen komen zoal aan de orde.

 

Meer informatie over de Masterclass MKS Adviseur

 

 

Bron: MKS® - partner AccountancyWorldHet Accountancyworld netwerk
Accountancyworld verbindt professionals uit de Finance met elkaar. Word ook onderdeel van Accountancyworld!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?