Webinar: When digital becomes human

wanneer? 22 april 2020 16:30
waar? Webinar
kosten? Gratis

Onze manier van communiceren en handelen heeft een digitale boost gekregen. Zeker nu we door de uitbraak van COVID-19 vooral thuis werken. Dat heeft ook impact op de persoonlijke samenwerking tussen accountants en klanten. Hoe waarborg je nu die menselijke aanpak? 

 

Klanten verwachten het gemak van technologische tools, maar ook de persoonlijke benadering die bij een goede klantrelatie hoort. Hoe ga je om met deze veranderende klantverwachtingen? Niet alleen tijdens de huidige Coronacrisis, maar ook erna? Keynote spreker, trendwatcher en auteur Steven van Belleghem weet als geen ander hoe je slim gebruik kunt maken van de huidige digitale oplossingen, zonder de menselijke aanpak uit het oog te verliezen. In een driedelige webinarreeks legt hij precies uit hoe. Ontdek het zelf tijdens een of meerdere webinars! 

 

De eerste webinar uit deze reeks vindt plaats op woensdag 22 april om 16:30 uur en duurt een half uur. Leer hoe je als accountantskantoor snel en flexibel op digitale trends kan inspelen en schrijf je nu al in voor de eerste of meerdere webinars.Het Accountancyworld netwerk
Accountancyworld verbindt professionals uit de Finance met elkaar. Word ook onderdeel van Accountancyworld!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?