MASTERCLASS MKS WINSTCANVAS (8PE)

wanneer? 5 november 2020 09:00
waar? Breukelen
kosten? € 750,-

Speciaal voor de MKS adviseurs hebben we op basis van de best practice een offline tool ontwikkeld voor bedrijfsdoorlichting. Het MKS Winstcanvas kan gezien worden als een combinatie tussen het Business Model Canvas en bedrijfseconomische doorlichting. De structuur van het MKS vormt hierin de rode draad. Het doorlichten van een bedrijf was nog nooit zo leuk, praktisch en inspirerend.

 

Wil jij graag meer weten over het MKS Winstcanvas, hoe kom je er toe om dit bij een klant toe te passen? Wat kun je ermee en hoe pak je dit aan? Dan is dit een mooie Masterclass voor jou!

 

Unieke tool
Maak deze unieke adviestool onderdeel van jouw adviesgesprekken en adviestrajecten. Leer hoe je het MKS Winstcanvas kunt inzetten en hoe inspirerend dit werkt voor jouw klanten.

 

Praktische informatie
Deze training vindt plaats in Breukelen. Tijdens deze dag zal op logische momenten een korte pauze worden ingelast. Tussen de middag genieten we samen van een heerlijke lunch. De training start om 9:00 uur en zal eindigen om 18:00 uur. Accountants en belastingadviseurs ontvangen bij succesvolle deelname 8 PE uren.

 

Programma
In deze training zul jij als bedrijfsadviseur leren hoe makkelijk je het MKS Winstcanvas kunt toepassen bij jouw klanten. Je wordt de next-level MKS adviseur.

 

Een nieuwe training die door de cursisten gemiddeld beoordeeld wordt met een 8+.

 

In deze training komen bedrijfseconomie, strategie en commercie hand in hand aan bod. Na deze training behoor jij tot de eerste generatie next-level MKS adviseurs. Inspirerend adviseurschap staat hierin centraal. De ondergenoemde onderwerpen komen zoal aan de orde.

 

Meer informatie over de Masterclass MKS Winstcanvas

 

Bron: MKS® - partner AccountancyWorldHet Accountancyworld netwerk
Accountancyworld verbindt professionals uit de Finance met elkaar. Word ook onderdeel van Accountancyworld!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?