Deficiëntieprogramma gedrag, ethiek en besluitvorming

Iets voor u?
  • U wilt uw deficiënties op het gebied van gedrag, ethiek en besluitvorming wegwerken.
  • U wilt hiervoor een kort opleidingsprogramma volgen.

Deficiëntieregeling theoretische eindtermen

Als u op of na 1 november 2017 bent begonnen of overgestapt bent naar de Praktijkopleiding AA MKB, geldt een aanvullende opleidingseis met betrekking tot de theoretische eindtermen van het vakgebied Gedrag, Ethiek en Besluitvorming (GEB). Alleen als de CEA eindtermen van dit vakgebied onvoldoende in uw theoretische opleiding zijn of waren afgedekt.

Doelgroep

U heeft deficiënties in het vakgebied GEB en u wil deze wegwerken door middel van het volgen van een kort opleidingsprogramma. Het Deficiëntieprogramma gedrag, ethiek en besluitvorming sluit dan goed aan.

Werkvorm

U volgt 3 dagdelen les en sluit deze af met een kennistoets en een paper. Aan het einde van het deficiëntieprogramma vindt een mondeling examen plaats van 30 minuten.

Studiebelasting

De studiebelasting voor dit deficiëntieprogramma is ongeveer 1 uur per week.

Studiekosten

De kosten voor het Deficiëntieprogramma gedrag, ethiek en besluitvorming zijn als volgt:

  • Opleidingskosten: € 995,- (vrij van btw). Deze kosten zijn inclusief toetsing.

Hiervoor ontvangt u voor aanvang van de opleiding een factuur.

Diploma

Na afronding van het Deficiëntieprogramma gedrag, ethiek en besluitvorming ontvangt u van Avans+ het certificaat Deficiëntieprogramma gedrag, ethiek en besluitvorming.

Resultaat

Met dit deficiëntieprogramma zorgt u ervoor dat u aan de eindtermen 2016 voor het onderdeel gedrag, ethiek en besluitvorming voldoet.

Meer informatie of vragen?

Heeft u vragen over deze opleiding? Of kunt u advies gebruiken bij het maken van een keuze? Klik hier voor meer informatie.