BrainSys grote winnaar tijdens de 35e editie van de Exact Partner van het Jaar event

DELFT - Tijdens de 35e editie van het Partner van het Jaar event heeft Exact haar partners bekroond met verschillende onderscheidingen. De (grote) winnaar van de avond, BrainSys, ontving van Chief Commercial Officer Wiegert de Vos de Partner van het Jaar award. De Exact Online Partner van het Jaar award werd uitgereikt aan RedAnt door Chief Customer Success Officer Marcel van de Sandt.  

De Partner van het Jaar award wordt jaarlijks uitgereikt door softwareontwikkelaar Exact. De partners worden beoordeeld aan de hand van verschillende aspecten. De partner die op alle aspecten het beste scoort, komt in aanmerking voor de felbegeerde Partner van het Jaar Award. In de beoordeling wordt gekeken naar de omzet, omzetgroei, customer loyalty, new business omzet en de verkoop van zogenaamde focus solutions.

Groeien doe je samen  

CEO Paul Ramakers blikt terug op een succesvol jaar waarin de samenwerkingen met partners een grote rol hebben gespeeld: “De groei die wij als bedrijf doormaken komt mede door de samenwerking met onze partners. Groeien doe je namelijk niet alleen, maar samen met klanten, collega’s, partners en de omgeving waarin je actief bent. Onze partners beschikken over lokale kennis, zijn als de beste bekend met hun klanten en de behoeften van klanten en kennen onze producten door en door. Mede dankzij onze partners was 2022 weer een geslaagd jaar. We vinden het daarom belangrijk om onze partners te erkennen en willen hen bedanken voor de elementaire rol die zij voor ons spelen”. 

Partner van het Jaar BrainSys creëert een winning propositie voor de klant  

BrainSys is al jarenlang een specialist met focus en weet zich te onderscheiden door de duidelijke keuzes die ze maken in specifieke marktsegmenten en type klanten die goed bij de organisatie passen. Ook investeert BrainSys flink in (eigen) productontwikkeling en partnerships, die complementair zijn aan het Exact portfolio. Hierdoor weten ze een winning propositie te creëren voor de klant, en dat loont. De inzet van BrainSys uit zich in een mooie omzetgroei met een gezonde mix aan nieuwe klanten, maar met name ook een lage churn, hoge Net Promoter Score (NPS) en loyaliteit van de klanten. Dit alles maakt dat zij dit jaar bekroond zijn tot Partner van het Jaar 2022.  

Exact Online Partner van het Jaar RedAnt had in 2022 het beste jaar ooit 

De award voor de Exact Online Partner van het Jaar wordt uitgereikt aan de Exact Online partner die aan gezamenlijke successen werkt met de juiste drive en focus. RedAnt is dit jaar de terechte winnaar. Als partner weten zij de full focus te leggen op het acquireren van nieuwe industry prospects voor Exact Online en hadden in 2022 hun beste jaar ooit. Ook behoudt RedAnt, net als BrainSys, close contact met bestaande klanten en het partner management van Exact. Een groot aantal nieuwe klanten, tevreden klanten en een team met uitmuntende kennis van Exact Online dat ook nog eens heel gedreven is en snel kan schakelen maakt RedAnt de terechte winnaar van de Exact Online Partner van het Jaar Award 2022.  

‘The fairy best moments’ in een sprookjesachtig Inspyrium  

De 35e editie van het event vond plaats in het Inspyrium, de groenste eventlocatie van Nederland, omgetoverd in sprookjesachtige sferen die het thema ‘The fairy best moments’ ondersteunde. De presentatie van het event was dit jaar in handen van presentator en verslaggever Jan Versteegh. Gedurende de avond konden aanwezige partners genieten van entertainment van saxofonist Carlo Banning, dansgroep Oxygen en zangroep Brunettes Komproe. 

Overzicht van alle winnaars:

  • Partner van het Jaar Award 2022: BrainSys 
  • Exact Online Partner van het Jaar Award 2022 (de partner van het jaar in het Exact Online-reseller kanaal): RedAnt 
  • New Business Award 2022 (de partner die de meeste nieuwe klanten aantrok): Quercis 
  • Customer Success Award 2022 (de partner die klanten onder andere het langste aan zich bindt): BrainSys  
  • Accelerator Award 2022 (de partner die het snelst groeit en actief de markt bewerkt met nieuwe Exact-oplossingen): Advisie 
  • Spotlight Award 2022 (de persoon binnen het partnernetwerk die bijzondere inzet en prestaties heeft geleverd): Pascal Kok van Advisie  
  • Project van het Jaar Award 2022 (de partner met het beste ingezonden implementatieproject): ProSigma 
  • Marketing Award 2022 (de partner met de winnende marketingcampagne): AB 

 

Bron: Exact - partner AccountancyWorld

Laatste nieuws